ترامپ: منتقدان سیاستم در قبال ایران «حسود یا احمق‌» هستند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در پیامی منتقدان رویکردش در قبال ایران را هدف قرار داد و نوشت افرادی که معتقدند او به اندازه کافی مقابل ایران سخت‌گیر نبوده «یا حسود هستند، یا آدم‌های بدی، یا احمق».

او با اشاره به وضعیت بازارهای مالی و انرژی افزود، شاخص‌های بورس آمریکا به رکورد تازه‌ای رسیده و قیمت نفت در حال کاهش است. ترامپ تأکید کرد: «این احمق‌ها که فکر می‌کنند من در قبال ایران به اندازه کافی سخت‌گیر نبوده‌ام، در حالی که بازار سهام همین حالا به بالاترین سطح تاریخی رسیده و قیمت نفت سقوط می‌کند، یا حسودند، یا بدطینت، یا احمق.»

آمریکا و ایران پس از چند هفته مذاکره یک توافق اولیه کردند. سوزی وایلز، رئیس دفتر کاخ سفید اعلام کرد امضای تفاهم‌نامه واشینگتن و تهران گام مهمی برای آمریکا و جهان به شمار می‌رود و 60 روز آینده با چالش‌ همراه خواهد بود.

ترامپ نسخه‌ای از تفاهم‌نامه با ایران را در کاخ ورسای و با حضور مقام‌های آمریکایی و فرانسوی امضا کرد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان روز پنج‌شنبه اعلام کرد توافق آمریکا و ایران بلافاصله پس از امضای دو طرف وارد مرحله اجرا شده است. مراسم رسمی امضای توافق قرار است روز جمعه برگزار شود.

شریف با انتشار پیامی در ایکس نوشت ایران «فوری» تنگه هرمز را بازگشایی خواهد کرد و آمریکا نیز «بلافاصله» محاصره دریایی بنادر ایران را لغو خواهد کرد.

رسانه‌های رسمی ایران نیز تصاویری از مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران منتشر کردند که نسخه‌ای از تفاهم‌نامه را در دست دارد. نسخه‌ای که، علاوه بر امضای او، امضای دونالد ترامپ را نیز نشان می‌داد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید