حمله موشکی از سوریه در واکنش به بمباران جنوب لبنان

ارتش لبنان از یافتن موشک‌های آماده شلیک و سکوهای پرتاب موشک در جنوب این کشور خبر داده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

در ادامه تنش‌ها و در واکنش به بمباران اسرائیل علیه مواضع گروه‌های فلسطینی در جنوب لبنان، 3 موشک از خاک سوریه پرتاب شد.

بنا به اعلام ارتش اسرائیل همزمان با پرتاب این موشک‌ها در شامگاه شنبه 19 فروردین، آژیرهای خطر در اسرائیل، به صدا درآمده و تحقیق و ارزیابی درباره این حمله آغاز شده است.

خبرنگار «العربیه» نیز در این‌باره خبر داد که از این 3 موشک که در واکنش به حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان، از سوریه پرتاب شده است دو فروند آن در خاک‌ اردن سقوط کرده و موشک سوم به یک شهرک اسرائیلی در بلندی‌های اشغالی جولان اصابت کرده است.

هنوز اطلاع دقیقی از گروه پرتاب کننده موشک‌ها و همچنین میزان خسارت‌های جانی و مادی احتمالی وارده در نتیجه این موشک‌پرانی در دست نیست.

ساعاتی قبل از آن ارتش لبنان از پیدا شدن چندین موشک آماده شلیک، در اطراف دو شهرک «زبقین» و «القلیله» در شهرستان صور خبر داده و افزود که نیروهای آن سکوهای پرتاب موشک و شماری موشک آماده شلیک را اوراق و خنثی کرده‌اند.

ارتش لبنان شنبه در بیانیه خود در «توئیتر» افزود: «یک یگان ارتش، سکوهای پرتاب موشک و تعدادی موشک را که از چند روز پیش برای شلیک، آماده شده بودند، پیدا کرد و اقدامات لازم برای أوراق‌کردن آنها در حال اجراست».

در واکنش به حملات موشکی مکرر از جنوب لبنان که از روز پنج‌شنبه آغاز و شمال اسرائیل را هدف قرار داد، ارتش اسرائیل به‌طور پی در پی مقرهای گروه‌های شبه‌نظامی فلسطینی را در جنوب لبنان و نوار غزه بمباران کرده است.

در واکنش به این درگیری‌های مرزی، وزارت امور خارجه لبنان شنبه اعلام کرد، لبنان با طرح شکایت در شورای امنیت، اسرائیل را مسئول پیآمدهای هرگونه تشدید تنش دانسته که ممکن است به انفجار اوضاع و بی‌ثباتی منجر شود.

وزارت خارجه لبنان در بیانیه‌ای افزود:«بیروت در این شکایت، درباره خطرساز بودن تحولات اخیر منطقه، به ویژه در روستاهای واقع در جنوب لبنان، هشدار داده است».

لبنان در این شکایت، ضمن اعلام مخالفت خود با هر گونه استفاده از خاک این کشور در اقدامات «‌بی‌ثبات‌‌کننده»، تاکید کرد که «حق مشروع دفاع از خویش» را برای خود حفظ می‌‌دارد.

وزارت خارجه لبنان همچنین تاکید کرد که باز نگه‌داشتن خطوط ارتباطی با سازمان ملل متحد و نیروهای پاسدار صلح بین‌المللی (یونیفل)، «بهترین راه برای حل مشکلات و حفظ آرامش و ثبات است.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید

  • فعال‌سازی حالت خواندن
    100% Font Size