شبه‌نظامیان حوثی اموال و دارایی معارضان یمنی را مصادره کردند

سازمان غیر دولتی «راصد» اعلام کرد که حوثی‌ها در استان المحویت 32 مورد ضبط دارایی‌ مخالفان و شهروندان عادی را مرتکب شده‌اند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

شبه‌نظامیان حوثی، وابسته به ایران با حمله به منازل معارضان سیاسی از جمله برخی رهبران نیروی مقاومت مردمی در استان «المحویت»، دارایی آنها را مصادره کردند.

منابع محلی شنبه 5 مارس گزارش دادند که «خالد الخزان»، از رهبران شبه‌نظامیان حوثی با تشکیل کمیته‌ای برای ضبط دارایی مخالفان در شهرهای این استان، رهبری این اقدام غیر قانونی را برعهده دارد.

سازمان غیر دولتی «راصد» برای آزادی در یمن هم اعلام کرد که حوثی‌ها در استان المحویت 32 مورد مصادره و ضبط دارایی‌ها از جمله اتومبیل، منازل و زمین‌های شخصی مخالفان و شهروندان عادی را مرتکب شده‌اند.

این سازمان در اطلاعیه‌ای که یک نسخه آن به دست «العربیه» رسیده با محکومیت این اقدامات، چنین رفتارهایی را سو‌استفاده و تفسیر ناعادلانه از قوانین و دستورالعمل‌های اجرایی توصیف کرد.

اطلاعیه سازمان راصد متذکر شده که مصادره دارایی شهروندان یمنی مخالف قوانین داخلی این کشور و نقض معاهده‌ها و توافقنامه‌های بین‌المللی از جمله معاهده ژنو و پیوست‌های آن است.

سازمان مذکور همچنین از همه نهادهای بین‌المللی حقوق بشری خواسته با ثبت این اقدام حوثی‌ها، آن را محکوم کرده و کمک‌های لازم را به قربانیان ارائه دهند.

شبه‌نظامیان حوثی با تشکیل هیئتی وابسته به نهاد قضائی خود به‌طور سیستماتیک به ضبط اموال و دارایی مخالفان در مناطق تحت کنترل خویش اقدام کرده و در این رابطه از همه نهادها از جمله بانک مرکزی یمن، سازمان‌های امنیتی و دیگر ادارات زیر نظر خود سواستفاده می‌کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید

  • فعال‌سازی حالت خواندن
    100% Font Size