کاخ سفید: تهدیدات ایران علیه اسرائیل طی دیدار بایدن و نتانیاهو بررسی خواهد شد

بنا به اعلام کاخ سفید، کامالا هریس، معاون جو بایدن، رئیس ‌جمهوری ایالات متحده آمریکا نیز به‌صورت جداگانه با نتانیاهو دیدار خواهد داشت

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

کاخ سفید اعلام کرد که جو بایدن، رئیس ‌جمهوری آمریکا، روز پنج‌شنبه چهارم مرداد در کاخ سفید میزبان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، خواهد بود.

بنا به اعلام کاخ سفید، دیدار بایدن و نتانیاهو با محوریت بررسی تهدیدهای ایران علیه اسرائیل و پیشرفت‌های حاصل شده در توافق آتش‌بس در نوار غزه و آزادی گروگان‌ها انجام خواهد شد.

خبرگزاری «رویترز» گزارش داد که کاخ سفید چهارشنبه اعلام کرد کامالا هریس، معاون رئیس ‌جمهوری ایالات متحده، نیز به‌صورت جداگانه با نتانیاهو دیدار خواهد کرد.

سخنرانی در کنگره

شایان ذکر است که نتانیاهو روز دوشنبه وارد واشینگتن شد و در شرایطی که اعتراضات و نارضایتی برخی از قانونگذاران آمریکایی نسبت به مدیریت جنگ غزه ادامه دارد، قرار است چهارشنبه سوم مرداد در مقابل کنگره سخنرانی کند.

این در حالی است که نتانیاهو با فشارهای داخلی برای دستیابی به توافق آتش‌بس با گروه حماس که به آزادسازی گروگان‌ها در غزه منجر شود، مواجه است.

تحصن داخل کنگره

از سویی شماری از اعضای سازمان «نه به نام ما» (Not in Our Name) همراه با افرادی از جامعه یهودیان آمریکا سه‌شنبه دوم مرداد در اعتراض به سفر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به ایالات متحده و سخنرانی مقرر او در مجلس نمایندگان آمریکا با پوشیدن لباس‌های یکرنگ و سردادن شعارهایی در ساختمان کنگره تحصن کردند.

افراد متحصن در کنگره آمریکا در فراخوان اعتراضی به سفر نتانیاهو به واشینگتن، با سیاست دولت ایالات متحده در قبال جنگ غزه و پشتیبانی مالی و تسلیحاتی آن از اسرائیل ابراز مخالفت کردند.

نگرانی آمریکا

بایدن روز دوشنبه، پس از کناره‌گیری از نامزدی برای دوره دوم انتخابات ریاست‌ جمهوری که قرار است در نوامبر 2024 برگزار شود، تعهد داد که به تلاش‌های خود برای پایان دادن به جنگ در غزه طی ماه‌های پایانی دوره ریاست‌ جمهوری‌اش ادامه دهد.

گفتنی است که واشینگتن در ماه‌های اخیر با ابراز نگرانی از پیامدهای جنگ، بر اهمیت حفاظت از غیرنظامیان و ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تأکید کرده است.

آمریکا همچنین در تلاش است تا با قطر و مصر مذاکرات آتش‌بس را از سر بگیرد. در همین راستا یک منبع آگاه، اعلام کرد: انتظار می‌رود که یک هیئت اسرائیلی برای ادامه مذاکرات غیرمستقیم با حماس پنج‌شنبه به دوحه سفر کند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید