ارتش اسرائیل: سقوط و انفجار دو پهپاد را در الجلیل رصد کردیم

دولت اسرائیل بارها تأکید کرده هرگونه شلیک به شهرک‌های شمالی با بمباران بیروت، پاسخ داده خواهد شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

ارتش اسرائیل اعلام کرد سقوط و انفجار دو فروند پهپاد که حریم هوایی اسرائیل را نقض کرده بودند در منطقه الجلیل غربی رصد شد، بدون آنکه خسارات جانی بر جای بگذارد.

در همین حال، خبرنگار العربیه یکشنبه 24 خرداد گزارش داد در پی نگرانی از نفوذ پهپادهای حزب‌الله، آژیرهای خطر در شمال اسرائیل به صدا درآمد.

رادیو اسرائیل به نقل از منابع اسرائیلی اعلام کرد این پهپادها از لبنان شلیک شده و هدف آن‌ها پایگاه‌های نظامی نزدیک مرز در رأس الناقوره بود.

این منابع افزودند: «چهار پهپاد متعلق به حزب‌الله طی دو روز گذشته به اهدافی داخل اسرائیل اصابت کردند.»

تهدید به حمله ضاحیه

از سوی دیگر، ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل، گفت: «باید در ازای هر شلیک موشک یا پهپاد از لبنان، ضاحیه جنوبی بیروت به لرزه درآید.»

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان به‌رغم چهار دور مذاکراتی که میان هیأت‌های اسرائیل و لبنان در واشینگتن برگزار شد، همچنان ادامه دارد.

همزمان انتظار می‌رود آمریکا و ایران امروز یکشنبه «به‌صورت غیرحضوری» یادداشت تفاهمی را برای توقف جنگی که در 28 فوریه گذشته و پس از حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به تهران آغاز شد، امضا کنند.

طرف ایرانی در برهه گذشته تأکید داشته است که لبنان باید بخشی از هرگونه توافق یا حل و فصل میان آمریکا و ایران برای پایان جنگ باشد.

تل‌آویو اما این موضوع را رد کرده و تأکید دارد مسیر پرونده ایران باید از پرونده لبنان جدا باشد.

این در حالی است که دولت اسرائیل بارها تأکید کرده هرگونه شلیک به شهرک‌های شمالی با بمباران بیروت، پاسخ داده خواهد شد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید