دو زندانی فرانسوی در ایران به سفارت فرانسه منتقل شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، اعلام کرد دو شهروند فرانسوی زندانی در این کشور شب گذشته با تصمیمی بر پایه «رافت اسلامی» از زندان آزاد شده‌اند.

عراقچی روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت مهدیه اسفندیاری، شهروند ایرانی زندانی در فرانسه، نیز آزاد شده و تا پایان مراحل قضائی در محل سفارت ایران در پاریس است.

امانوئل مکرون، رئیس‌ جمهوری فرانسه، پیشتر آزادی سسیل کولر 41 ساله و ژاک پاری 72 ساله را تایید کرده بود. این دو به اتهام جاسوسی در ایران زندانی بوده و به ترتیب به 20 و 17 سال زندان محکوم شده بودند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، ژان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه، اعلام کرده است این دو زندانی در محل «امنی» در سفارت فرانسه در تهران حضور دارند.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، شب گذشته آزادی این دو شهروند فرانسوی را «مشروط» خواند و اعلام کرد این اقدام با «حکم قاضی پرونده و به قید وثیقه»‌ بوده «و تا مرحله بعدی قضایی تحت نظر خواهند بود».

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید

  • فعال‌سازی حالت خواندن
    100% Font Size