وزیر لبنانی حامی حزب‌الله: اولویت ما انحصار سلاح‌ در دست دولت است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

یاسین جابر، وزیر دارایی لبنان و از چهره‌های نزدیک به جنبش امل (هم‌پیمان حزب‌الله) که به بهانه ارتباطات قبلی خود در دو نشست اخیر هیئت دولت حضور نداشت، تأکید کرد که اولویت با ساختن دولت و انحصار سلاح است.

«انحصار سلاح مورد توافق است»

جابر یکشنبه 19 مرداد در سخنانی گفت: «اولویت ما ساختن دولت، تقویت و فعال‌سازی تمامی نهادهای آن و افزایش نقش آن‌هاست که در رأس این نهادها، ارتش لبنان و تمامی نیروهای نظامی قرار دارند و این که سلاح باید منحصراً در اختیار آن‌ها باشد. این همان نکته‌ای است که در بیانیه وزارتی بر آن تأکید شده و بر در مورد آن، توافق وجود دارد.»

این موضع، بدون بازتاب نماند و شماری از سیاستمداران و روزنامه‌نگاران لبنانی از آن استقبال کردند، در حالی که هواداران حزب‌الله آن را خروج از «توافق شیعی – شیعی» (حزب‌الله و امل) دانستند.

این در حالی است که حزب‌الله همچنان بر موضع خود در مخالفت با تحویل سلاح پافشاری می‌کند و برای چهارمین روز متوالی، در نمایشی از مخالفت خود با خلع سلاح، یکشنبه شب موتورسواران خود را در خیابان‌های حومه جنوبی بیروت به حرکت درآورد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید