ارتش لبنان کنترل بیشتر پایگاه‌های «حزب‌الله» را در دست گرفت

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

در پی فشارهای مداوم آمریکا بر دولت لبنان به‌منظور كنترل تمام تسلیحات موجود در اين کشور و استقرار ارتش در سراسر خاک لبنان، یک منبع نزدیک به «حزب‌الله» روز شنبه اعلام کرد که بیشتر مواضع نظامی این گروه در جنوب رود لیطانی اکنون تحت سیطره ارتش قرار دارد.

این منبع که نخواست هویتش منتشر شود، روز شنبه خبر داد که «265 نقطه نظامی متعلق به حزب‌الله در جنوب لیطانی شناسایی شده‌اند که از این میان حدود 190 نقطه تحویل داده شدند».

انحلال بیشتر پایگاه‌های حزب‌الله

در همین حال، یک منبع امنیتی تأیید کرد که ارتش لبنان با همکاری نیروهای «یونیفل»، بیشتر پایگاه‌های نظامی حزب‌الله در منطقه جنوب لیطانی را منحل کرده است.

او همچنین توضیح داد که ارتش «در آخرین مراحل پایان‌دادن به حضور یا کنترل امنیتی حزب‌الله در تمام پایگاه‌های جنوب» قرار دارد.

جوزف عون، رئیس‌جمهوری لبنان، چندی پیش بار دیگر بر تعهد خود به انحصار سلاح در دست دولت این کشور تأکید کرد. در همین راستا، منابع آگاه به «العربیه» اطلاع داده بودند که عون به زودی گفت‌وگوهایی با حزب‌الله درباره موضوع سلاح آغاز خواهد کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید