میقاتی: از مقامات ایرانی خواستم احساسات خود را نسبت به لبنان کم کنند

نخست وزیر لبنان: درک می‌کنم که ایران از مذاکرات حمایت می‌کند، اما هیچ کس نمی‌تواند به نیابت از دولت لبنان صحبت کند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان پر گفت‌وگو با «العربیه» گفت: «از مقامات ایرانی خواستم احساسات خود را نسبت به لبنان کم کنند.»

میقاتی افزود: «مصاحبه قالیباف را خودم مرور کردم و اعتراضم را به مقامات ایران ابلاغ کردم و پیامم رسید».

نخست وزیر لبنان بیان کرد: «درک می‌کنم که ایران از مذاکرات حمایت می‌کند، اما هیچ کس نمی‌تواند به نیابت از دولت لبنان صحبت کند.»

قالیباف دو روز گذشته در مصاحبه‌ با روزنامه فرانسوی «فیگارو» گفته بود ایران آماده است برای اجرای قطعنامه 1701، با فرانسه مذاکره کند. او در سخنانی تصریح کرد که ایران برای مذاکره درباره اقدامات اجرایی این قطعنامه با فرانسه که به‌عنوان میانجی حزب‌الله و اسرائیل عمل خواهد کرد، آمادگی دارد.

در همین راستا، دفتر نجیب میقاتی،‌ نخست‌وزیر لبنان، در واکنش به سخنان قالیباف، کاردار سفارت جمهوری اسلامی در بیروت را احضار کرد تا مواضع لبنان در این باره را به او ابلاغ کند.

میقاتی پیشتر به اظهارات قالیباف واکنش نشان داد و از موضع او درباره آمادگی تهران برای مذاکره با فرانسه درباره اجرای قطعنامه 1701 شورای امنیت ابراز تعجب کرده بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید