وزیر انرژی سعودی: برای موفقیت اجلاس «کاپ 28» امارات همکاری می‌کنیم

عبدالعزیز بن سلمان: برای ادامه سياستهايمان در عرصه نفت و گاز دلیل موجه داریم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی سعودی در اظهاراتی گفت که ریاض برای موفقیت اجلاس «کاپ 28» در امارات همکاری می‌کند.

وزیر انرژی سعودی، یکشنبه، 16 مهر افزود: «نه تنها باید با هم برای موفقیت اجلاس «کاپ 28» در امارات، بلکه برای ماندگاری این اجلاس در حافظه همه ما، همکاری کنیم.»

او در سخنرانی افتتاحیه «هفته آب و هوای خاورمیانه و شمال آفریقا در سال 2023»، خاطرنشان کرد: «ما در اجلاس «کاپ 28 » در دبی با آنها همکاری کرده و با جدیت تمام به این رویکرد ادامه می‌دهیم؛ چراکه به کار جدی نه فقط برای تضمین موفقیت این اجلاس بلکه ماندن آن در خاطره همه ما، نیاز داریم.»

او توضیح داد: «این داستان بزرگ را جوانان نخبه وزارت نیرو برای شما بازگو خواهند کرد تا شما را در جریان نگاهی اجمالی به کارهایی که انجام داده و در آینده خواهیم داد، قرار دهند.»

«هفته آب و هوا در خاورمیانه و شمال آفریقا برای سال 2023 » از یکشنبه به همت پادشاهی عربی سعودی و با همکاری دبیرخانه کنوانسیون چارچوب تغییرات اقلیمی سازمان ملل، در ریاض آغاز شد که تا 12 اکتبر جاری، ادامه خواهد داشت.

میزبانی این مناسبت از سوی سعودی بر اساس نقش پیشگامانه و تعهد این کشور برای رویارویی با چالش‌های اقلیمی قرار دارد.

سعودی طی این هفته پلتفرمی خواهد بود که همه طرف‌های ذیربط را در برگرفته و هدف آن، تقویت اقدامات مشترک در جهت اتخاذ راه حل‌های یکپارچه و پایدار آب و هوایی، در راستای انجام ماموریت جمعی در مواجهه با چالش‌های آب و هوایی و دستیابی به اهداف مندرج در توافق‌نامه پاریس است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید