مسعود بزشکیان، رئیسجمهوری ایران، در مصاحبهای با شبکه آمریکایی «انبیسی نیوز» که روز گذشته (سهشنبه) منتشر شد، ادعای دست داشتن ایران در توطئهای برای ترور دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب ایالات متحده، را رد کرد. او اتهامات پیشین مطرحشده از سوی ترامپ و دولت آمریکا را بیاساس خواند.
در نوامبر گذشته، وزارت دادگستری ایالات متحده اتهاماتی علیه یک شهروند ایرانی در رابطه با توطئه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای ترور ترامپ، رئیسجمهور پیشین و عضو حزب جمهوریخواه، مطرح کرد. به گفته مقامات آمریکایی، نیروهای امنیتی موفق شدند این توطئه را پیش از هرگونه اقدام عملی خنثی کنند.
ترامپ نیز سال گذشته، در جریان کارزار انتخاباتی خود، مدعی شد که ایران ممکن است پشت تلاشهای انجامشده برای ترور او باشد.
مسعود بزشکیان، در پاسخ به پرسشی درباره این اتهامات در مصاحبه با «انبیسی نیوز»، گفت: «چنین چیزی هرگز اتفاق نیفتاده است. ما نهتنها تلاش نکردهایم چنین کاری انجام دهیم، بلکه هرگز چنین کاری نخواهیم کرد.»
رئیسجمهور ایران همچنین در این مصاحبه به دونالد ترامپ درباره خطر آغاز جنگی جدید با ایران هشدار داد و مدعی شد که تهران هیچگاه به دنبال دستیابی به سلاح هستهای نبوده و نیست. بزشکیان افزود: «امیدوارم ترامپ در جهت تحقق صلح منطقهای و جهانی گام بردارد و برعکس، در ایجاد حمام خون یا جنگ سهیم نباشد.»
این هشدار در حالی مطرح شد که کمتر از یک هفته به مراسم تحلیف رئیسجمهور جدید ایالات متحده باقی مانده است.
بزشکیان همچنین در این مصاحبه به دولت آینده ایالات متحده پیامی ارسال کرد و گفت که ایران به صلح و کاهش تنش در منطقه و جهان متعهد است. او اظهار داشت: «جمهوری اسلامی ایران به صلح و کاهش تنش در منطقه و جهان پایبند است. ما تجاوزگری و جنگطلبی رژیم صهیونیستی را محکوم میکنیم و آماده مذاکرات عادلانه و برابر هستیم.»
این مصاحبه که در تهران انجام شده است، قرار است امروز چهارشنبه از شبکه «انبیسی
-
گام تاملبرانگیز روسیه و ایران در آستانه تحلیف دونالد ترامپ
وزیر خارجه روسیه اکتبر گذشته گفته بود که توافق شراکت استراتژیک مسکو و تهران شامل ...
ايران -
آمادگی اسرائیل برای بازگشت ترامپ و «حمله احتمالی مشترک» به تاسیسات هستهای ایران
هفته گذشته، برد کوپر، معاون فرماندهی «ستاد مرکزی آمریکا» (سنتکام)، طی سفری رسمی به ...
خاورميانه -
ترامپ حملۀ مستقیم آمریکا به تأسیسات اتمی ایران را محتمل میداند
روزنامۀ آمریکایی وال استریت جورنال در شمارۀ امروز خود جمعه سیزدهم دسامبر نوشت که ...
دیدگاه ها