گزارش‌ها درباره منصوب شدن «دوست ترامپ» به‌عنوان فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه

این تصمیم در پی اعلام اخیر دونالد ترامپ مبنی بر لغو تحریم‌های ایالات متحده علیه سوریه اتخاذ شده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

یک منبع دیپلماتیک در ترکیه خبر داد که واشینگتن قصد دارد توماس باراک، سفیر کنونی خود در آنکارا و از چهره‌های نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس ‌جمهوری ایالات متحده را به‌عنوان فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه منصوب کند.

این تصمیم در پی اعلام اخیر ترامپ درباره لغو تحریم‌های آمریکا علیه سوریه اتخاذ شده و از نگاه ناظران، نشانه‌ای از پذیرش نقش پررنگ ترکیه به‌عنوان قدرتی تاثیرگذار در معادلات دمشق پس از سقوط رژیم بشار اسد در پایان سال گذشته است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی درباره این انتصاب گفت: «در حال حاضر چیزی برای اعلام نداریم».

مارک روبیو، وزیر خارجه آمریکا، نیز در نشست روز سه‌شنبه کمیته روابط خارجی سنا اعلام کرد که به کارکنان سفارت آمریکا در ترکیه، از جمله توماس باراک، اجازه داده شده تا در هماهنگی و همکاری با مقامات دمشق نیازهای سوریه از نزدیک بررسی و کمک‌های لازم به این کشور ارائه شود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید