لالیگا بازی ویارئال و بارسلونا در میامی را لغو کرد

کاپیتان رئال مادرید معتقد است برگزاری بازی خارج از اسپانیا رقابت‌ها را ناعادلانه می‌کند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

پس از اعتراض رئال مادرید به برگزاری دیدار ویارئال و بارسلونا که قرار بود در دسامبر آینده در میامی آمریکا برگزار شود، لالیگا اعلام کرد که پس از گفت‌وگو با مسئولان برگزارکننده، تصمیم به لغو این پروژه گرفته است. دلیل لغو، «ابهامات و تنش‌های اخیر در اسپانیا» عنوان شده است.

لالیگا در بیانیه خود اعلام کرده که این تصمیم برایش تاسف‌آور است، چرا که بازی خارج از مرزهای اسپانیا می‌توانست فرصتی تاریخی و بی‌نظیر برای جهانی‌سازی فوتبال اسپانیا باشد.

این نهاد همچنین تاکید کرده است که پروژه با مقررات فدراسیون مطابقت داشت و به سلامت رقابت‌ها آسیبی نمی‌رساند، اما برخی نهادهای مسئول به دلایل دیگر با آن مخالفت کردند.

در پایان، لالیگا از همکاری باشگاه‌ها در این پروژه قدردانی و اعلام کرده که به تلاش خود برای جهانی کردن فوتبال اسپانیا ادامه خواهد داد.

جدال لفظی کارواخال و تباس

دنی کارواخال، مدافع رئال مادرید، در مصاحبه‌ای با «تله‌دیپورته» بر لزوم برگزاری رقابت‌ها تحت شرایط یکسان برای همه تیم‌ها تاکید کرد و درباره بازی ویارئال و بارسلونا در میامی گفت که این اقدام نوعی دستکاری در رقابت‌هاست و عادلانه نیست.

در واکنش، خاویر تباس، رئیس لالیگا، اعلام کرد که برگزاری این مسابقه به هیچ وجه دستکاری رقابت‌ها محسوب نمی‌شود و به گفته او، فشار ویدیوهای شبکه رئال مادرید در فصل گذشته نمونه واقعی دستکاری بود، نه این پروژه.

کارواخال در پاسخ به تباس، در استوری اینستاگرام خود به شکلی قاطع تاکید کرد که هرگونه زیرپا گذاشتن آیین‌نامه، لطمه به سلامت رقابت‌هاست و برگزاری بازی در میامی می‌تواند لکه‌ای منفی بر اعتبار رقابت‌های لالیگا باقی بگذارد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید

  • فعال‌سازی حالت خواندن
    100% Font Size