رئیس‌جمهور لبنان: امیدواریم تحولات اخیر به پایان رنج لبنانی‌ها منجر شود

جوزف عون: باید وحدت ملی را تقویت و از نهادهای دولتی حمایت کنیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان ابراز امیدواری کرد تحولات اخیر به پایان رنج مردم لبنان و بازگشت کامل حقوق ملی این کشور منجر شود.

عون سه‌شنبه 26 خرداد در پیام تبریک به مناسبت سال نو هجری که از سوی ریاست‌جمهوری لبنان منتشر شد، گفت: «این مناسبت در شرایطی فرا می‌رسد که لبنان در وضعیت‌های استثنایی و حساس قرار دارد و منطقه نیز با تحولات و چالش‌های شتاب‌زده‌ای روبه‌رو است که نیازمند سطح بالایی از آگاهی و مسئولیت‌پذیری ملی است.»

او افزود: این مناسبت مبارک در شرایطی فرا می‌رسد که لبنان در وضعیت‌های استثنایی و بسیار حساس قرار دارد و منطقه ما نیز با تحولات و چالش‌های شتاب‌زده‌ای روبه‌رو است که از ما بالاترین سطح آگاهی و مسئولیت‌پذیری را می‌طلبد.

عون تأکید کرد لبنانی‌ها امروز بیش از هر زمان دیگری باید بر وحدت ملی خود تکیه، از نهادهای دولتی حمایت و همبستگی انسانی و ملی را برای مقابله با چالش‌ها تقویت کنند؛ به‌گونه‌ای که حاکمیت، امنیت و ثبات لبنان حفظ شود.

عون همچنین گفت: مردم لبنان باید با تقویت وحدت ملی و انسجام داخلی، در برابر خطرات پیش‌رو بایستند تا حاکمیت و ثبات کشور حفظ شود.

رئیس‌جمهوری لبنان در ادامه ابراز امیدواری کرد تحولات اخیر بتواند به تحقق خواسته‌های مردم لبنان در زمینه امنیت، ثبات، کرامت و آرامش کمک کند و افزود این تحولات باید به پایان رنج مردم، آزادی سرزمین‌های اشغالی و تحقق آرزوهای لبنانی‌ها برای عزت و آسایش منجر شود.

در همین حال، عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران اعلام کرد پایان دادن «دائمی» به جنگ در همه جبهه‌ها، از جمله لبنان، مهم‌ترین موضوع در توافق میان تهران و واشینگتن است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید