حمله پهپادی به یک میدان نفتی در دهوک عراق؛ آتش‌سوزی انبار روغن در اربیل

ادامه حملات پهپادی در عراق همزمان با جنگ در ایران

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

خبرگزاری «رویترز» به نقل از منابع امنیتی گزارش داد یک میدان نفتی در منطقه دهوک در اقلیم کردستان عراق هدف یک حمله پهپادی قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش که چهارشنبه 12 فروردین منتشر شد، میدان «سرسنگ» در شمال عراق هدف این حمله بوده است.

در اربیل نیز یک انبار روغن خودرو هدف یک حمله پهپادی دیگر قرار گرفت که به آتش‌سوزی و انتشار دود غلیظ در آسمان منجر شد. رسانه‌های محلی عراق گزارش دادند این انبار متعلق به نمایندگی شرکت «کسترول» بریتانیا در اربیل و تحت مالکیت شرکت «سردار» است.

شب گذشته نیز چند پهپاد تلاش کردند حملاتی علیه ساختمان کنسولگری آمریکا و یک پایگاه نظامی این کشور در اربیل انجام دهند که خسارت انسانی در پی نداشت.

با وجود تلاش دولت‌های بغداد و اربیل برای دور نگه داشتن این کشور از درگیری‌ها، حملات پهپادی و موشکی در عراق از آغاز جنگ ایران، اسرائیل و آمریکا در نهم اسفند افزایش یافته است.

در این مدت، سامانه‌های پدافند هوایی بارها پهپادها را در آسمان اربیل رهگیری کرده‌اند. شهری که میزبان یکی از بزرگ‌ترین کنسولگری‌های آمریکا در منطقه است.

همچنین، میادین نفتی عراق که تحت مدیریت شرکت‌های خارجی است، هدف قرار گرفته‌اند و بیشتر این شرکت‌ها فعالیت خود را به‌‌طور احتیاطی تعلیق کرده‌اند.

در همین زمینه، گروه‌های مسلح نزدیک به ایران اعلام کرده‌اند «پایگاه‌ها و منافع آمریکا» در عراق و منطقه را هدف قرار می‌دهند.

هم‌زمان، مراکز وابسته به «حشد شعبی» و دیگر گروه‌های مسلح عراقی نیز هدف قرار گرفته‌اند که این اجرای این حملات به آمریکا و اسرائیل نسبت داده می‌شود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید