نخست‌وزیر سودان از یک ابتکار صلح برای پایان دادن به جنگ خبر داد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

کامل ادریس، نخست‌وزیر سودان، شامگاه شنبه اعلام کرد دولت متبوعش ابتکار صلحی در اختیار دارد که بهترین راه‌حل برای پایان دادن به جنگ در این کشور به شمار می‌رود.

او در گفت‌وگو با «العربیه» گفت: «ابتکار صلح سودان تکمیل کننده و همسو با همه ابتکارهای صلح پیشین، از جمله ابتکار مشترک سعودی و آمریکا، است.»

«حفاظت از غیرنظامیان و برقراری حاکمیت قانون»

او افزود این ابتکار شامل گفت‌وگوی مستقیم با شبه‌نظامیان نمی‌شود، زیرا آن‌ها به گروه‌های مزدور تبدیل شده‌اند.

ادریس همچنین توضیح داد که ابتکار سودانی شامل حفاظت از غیرنظامیان، استقرار حاکمیت قانون، برقراری آتش‌بس، سپس انتقال شبه‌نظامیان و استقرار آن‌ها در اردوگاه‌های مشخص است.

او در ادامه گفت: «در حال بررسی ادغام برخی از نیروهای شبه‌نظامی در جامعه سودان هستیم.»

گفتنی است جنگ در سودان که از اواسط آوریل 2023 میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع آغاز شد، به کشته شدن ده‌ها هزار نفر انجامیده، بیش از 11 میلیون نفر را آواره کرده و بنا بر اعلام سازمان ملل متحد، بدترین بحران انسانی جهان را رقم زده است.

همچنین بیش از 21 میلیون نفر، یعنی حدود نیمی از جمعیت سودان، با سطوح بالای ناامنی شدید غذایی روبه‌رو هستند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید

  • فعال‌سازی حالت خواندن
    100% Font Size