سعودی خواستار پایان قحطی در غزه شده و فراخوان‌ها برای تقسیم سوریه را محکوم کرد

در این جلسه شورای وزیران سعودی از محتوای پیام رئیس جمهوری مصر به ملک سلمان، و همچنین گفت‌وگوی تلفنی ولی‌عهد سعودی و رئیس جمهوری روسیه مطلع شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه سعودی سه‌شنبه چهارم شهریور ریاست نشست هفتگی شورای وزیران این کشور را در جده بر عهده گرفت که در آن آخرین تحولات و رویدادهای منطقه و جهان بررسی شد.

به گزارش «العربیه» در این نشست بر درخواست ریاض از جامعه بین‌المللی به‌ویژه کشورهای عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل جهت اقدام فوری به‌منظور پایان دادن به وضعیت قحطی در نوار غزه و توقف جنگ نسل‌کشی و جنایاتی که ارتش اسرائیل علیه ملت برادر فلسطین مرتکب می‌شود، تاکید شد.

این شورا همچنین بر حمایت سعودی از نتایج نشست فوق‌العاده وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی که در جده برگزار شد، تاکید کرد؛ نشستی که به بررسی تجاوزهای مستمر اسرائیل علیه ملت فلسطین پرداخته و با محوریت هماهنگی سازوکارهای اقدام جهت توقف نسل‌کشی و نیز ممانعت از تصمیم‌ها و طرح‌های تحکیم سلطه اشغالگری و اعمال کنترل کامل بر نوار غزه، دنبال شد.

شورای وزیران سعودی در این راستا تاکید کرد که تداوم نقض‌های اسرائیل بدون پاسخ‌گو کردن یا مجازات، اعتبار نظام بین‌الملل و اصول حقوق بین‌الملل را تضعیف کرده و ممکن است به گسترش دامنه درگیری‌ها و بی‌ثباتی منجر شده و امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی را تهدید کند.

این شورا همچنین به‌شدت ادامه تجاوزات اسرائیل و نفوذ آن به داخل خاک سوریه و مداخله در امور داخلی این کشور را محکوم کرد و بر حمایت کامل سعودی از اقدامات دولت سوریه برای تحقق امنیت و ثبات، حفظ صلح داخلی، حاکمیت کشور و نهادهای آن، و مخالفت قاطع با هرگونه رویکردهای جدایی‌طلبانه برای تقسیم این کشور برادر، تاکید ورزید.

در جریان این نشست، ملک سلمان بن عبدالعزیز، اعضای شورای وزیران سعودی را از محتوای پیامی که از عبدالفتاح السیسی، رئیس‌ جمهوری مصر، دریافت کرده بود مطلع کرد؛ پیامی که به روابط دوجانبه و راه‌های حمایت و تقویت آن در زمینه‌های مختلف مربوط می‌شود.

«راه‌حل از مسیر گفت‌وگو می‌گذرد»

شورای وزیران سعودی همچنین در جریان نتایج دیدار شاهزاده محمد بن سلمان، ولی‌عهد این کشور با عبدالفتاح السیسی، رئیس ‌جمهوری مصر که در نیوم انجام شد، قرار گرفت و همچنین از محتوای گفت‌وگوی تلفنی ولی‌عهد سعودی با ولادیمیر پوتین، رئیس ‌جمهوری روسیه، آگاه شد؛ تماسی که در آن طرف روسی بر نقش ارزشمند سعودی و تلاش‌های سازنده ریاض برای برقراری صلح جهانی و تقویت مذاکرات به‌عنوان راه‌حلی برای بحران‌های بین‌المللی تاکید شد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید

  • فعال‌سازی حالت خواندن
    100% Font Size