وزیر خارجه سوریه متعهد شد که همه عاملان تخلفات در «سویدا» پاسخگو شوند
الشیبانی: دروزیها بخشی از سوریه هستند و ما قاطعانه طرد یا به حاشیه راندن آنها را نمیپذیریم
وزیر خارجه سوریه، سهشنبه 21 مرداد بر تعهد دمشق به «پاسخگو کردن همه کسانی که در سویدا با صرف نظر از حزب آنها مرتکب تخلف شدند، تاکید کرد.»
اسعد الشیبانی تاکید کرد که «دروزیها بخشی از سوریه هستند و ما قاطعانه طرد یا به حاشیه راندن آنها را رد میکنیم.» وی افزود:«دولت سوریه همیشه آماده ارسال کمک به سویدا است.»
پادشاهی اردن سهشنبه میزبان نشست مشترک اردنی، سوری و آمریکایی برای بررسی اوضاع سوریه و راههای حمایت از روند بازسازی این کشور بود.
این نشست مشترک با حضور ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن، اسعد الشیبانی، وزیر خارجه سوریه، جفری فلیک، سفیر ایالات متحده در ترکیه، تام باراک فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه، و نمایندگانی از نهادهای ذیربط سه کشور برگزار شد.
این دیدار در ادامه مذاکراتی بود که 19 ژوئیه 2025 در اَمان برای تثبیت آتشبس در استان سویدا در جنوب سوریه و حل بحران آن انجام شده بود.
شرکتکنندگان تأکید کردند که «استان سویدا با تمام جوامع محلیاش بخشی اصیل از کشور جمهوری عربی سوریه است» و بر لزوم حفاظت از مردم این استان در مسیر بازسازی سوریه جدید به سوی آیندهای امن و شکوفا برای همه شهروندان سوری، با تضمین نمایندگی و مشارکت آنان در ساخت آینده این کشور، پافشاری کردند.