سعودی از اقدامات دمشق برای برقراری امنیت در السویداء حمايت و حملات اسرائيل را محكوم كرد

وزارت خارجه سعودی ضمن اعلام حمايت رياض از اقدامات دمشق برای برقراری امنیت در استان السویداء در جنوب سوريه، حملات اسرائيل به اين كشور را محكوم كرد.

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

در بيانيه وزارت خارجه سعودى شامگاه سه‌شنبه، آمده است: «آنچه اسرائیل در سوریه انجام می‌دهد، نقض قوانین بین‌المللی است. ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که در این مرحله در کنار سوریه بایستند.»

سعودی ادامه تجاوزات آشکار اسرائیل به خاک سوریه، مداخله در امور داخلی آن و برهم زدن امنیت و ثبات کشور را که نقض آشکار حقوق بین‌الملل و توافق آتش‌بس سال 1974 میان سوریه و اسرائیل است، به‌شدت محکوم کرد.

ریاض همچنین مجددا از جامعه بین‌المللی خواست تا در این مرحله حساس از سوریه حمایت کرده و در برابر تجاوزات و نقض‌های مداوم اسرائیل علیه این کشور بایستند.

این در حالی است که خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داد که نیروهای امنیت داخلی سوریه به استقرار خود در استان «السویداء» برای حفظ جان شهروندان و اموال آنها ادامه می‌دهند.

گفتنی است بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر و یسرائیل کاتس وزیر دفاع اسرائیل ظهر سه‌شنبه، به ارتش این کشور دستور دادند نیروها و تسلیحات ارتش سوریه که برای پایان دادن به درگیری‌ها میان گروه‌های مسلح محلی در استان السویداء مداخله کرده را بمباران کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید