اسرائیل: هنوز به فردو حمله نکرده‌ایم و نمی‌خواهیم حملات ما باعث فاجعه هسته‌ای شود

یک مقام نظامی اسرائیلی: هنوز هیچ عملیاتی در فردو انجام نداده‌ایم، اما این به این معنا نیست که انجام نخواهیم داد؛ نمی‌خواهیم حملات‌ ما در ایران منجر به فاجعه هسته‌ای شود

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، امروز سه‌شنبه در سخنانی با تاکید بر اینکه با موضوع تأسیسات هسته‌ای فردو قطعاً برخورد خواهد شد، گفت که ارتش این کشور اهداف بسیار مهمی را در تهران هدف قرار خواهد داد».

کاتس تأکید کرد: «امروز نیز همچون دیروز به هدف قرار دادن اهداف نظام و مواضع نظامی در تهران ادامه خواهیم داد؛ همان‌طور که دیروز سازمان رادیو و تلویزیون را که برای تبلیغات به کار می‌رود، هدف قرار دادیم».

او افزود: «دست بلند اسرائیل به هر دشمنی و در هر مکانی خواهد رسید».

هم‌زمان یک مقام نظامی اسرائیلی گفت که تل‌آویو نمی‌خواهد حملاتش به ایران باعث فاجعه‌ای هسته‌ای شود.

او اظهار داشت: «هنوز هیچ عملیاتی در فردو انجام نداده‌ایم، اما این به معنای آن نیست که انجام نخواهیم داد».

این مقام نظامی همچنین افزود: «موشک‌های ایرانی اهداف نظامی و غیرنظامی در اسرائیل را هدف قرار داده‌اند».

در همین حال، رادیو ارتش اسرائیل گزارش داد که داده‌های ارتش نشان می‌دهد تاکنون حدود نیمی از سکوهای پرتاب موشک‌های بالستیک ایران از کار انداخته شده‌اند، و عملیات در ایران هنوز پایان نیافته بلکه در اوج خود قرار دارد.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که اهداف بسیاری در خاک ایران باقی مانده که می‌توان آن‌ها را برای تحقق اهداف این عملیات که همچنان ادامه دارد، هدف قرار داد.

بر اساس داده‌های ارتش اسرائیل، تاکنون بیش از 200 سکوی پرتاب از کار انداخته شده‌اند، که تقریباً نیمی از سامانه پرتاب موشک‌های بالستیک ایران را تشکیل می‌دهند، و این، به گفته ارتش اسرائیل، یکی از دلایل کاهش و محدود شدن حجم پرتاب موشک‌هاست.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید