احمد عوض، نخست‌وزیر یمن استعفای خود را اعلام کرد

به گفته احمد عوض او با چالش‌ها و مشکلات بسیاری روبرو شده که مهم‌ترین آن‌ عدم امکان انجام کارها طبق اختیارات قانونی‌ بوده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

احمد عوض بن مبارک، نخست‌وزیر دولت یمن شنبه 13 اردیبهشت، استعفای خود را به رشاد العلیمی، رئیس شورای رهبری یمن تقدیم کرد.

بن مبارک در بیانیه‌ای اشاره کرد که با «چالش‌ها و مشکلات زیادی روبرو بوده است که مهم‌ترین آن‌ عدم توانایی در انجام وظایف طبق اختیارات قانونی خود برای اتخاذ تصمیمات لازم در اصلاح برخی از نهادهای دولتی و عدم توانایی در انجام اصلاحات دولتی مورد نیاز» بوده است.

بن مبارک در پستی در حساب خود در پلتفرم «ایکس» گفت که در مدت زمانی کوتاه موفق به تحقق بسیاری از دستاوردها از طریق پنج مسیر اصلی شده است که به عنوان اولویت‌های خود به عنوان نخست‌وزیر تعیین کرد بود از جمله «در زمینه‌های اصلاح مالی و اداری، مبارزه با فساد، فعال‌سازی حضور نهادها و رهبری‌های دولتی در پایتخت عدن و بهره‌برداری بیشتر از کمک‌ها و وام‌های خارجی».

بن مبارک پست نخست‌وزیری یمن را از فوریه 2024 بر عهده گرفت و جایگزین معین عبدالملک شد که از سوی رئیس شورای رهبری یمن به عنوان مشاور منصوب شده بود.

گفتنی است که سه سال پیش، بن مبارک هدایت دیپلماسی یمن را بر عهده گرفت و از پایان سال 2020 وزیر امور خارجه و امور مهاجران یمن شد. او پس از سال‌ها از انتصاب خود به عنوان سفیر یمن در ایالات متحده، به عنوان وزیر امور خارجه منصوب شد.

در بخشی از آن دوران، همچنین به عنوان نماینده یمن در سازمان ملل متحد در نیویورک منصوب شده بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید