7 پهپاد آمریکایی به ارزش 200 میلیون دلار در یمن سرنگون شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

مقامات نظامی آمریکا، اعلام کردند که در طول شش هفته، هفت پهپاد آمریکایی مدل «ریپر» به ارزش بیش از 200 میلیون دلار در یمن سرنگون شده‌اند.

به گزارش «اسوشیتدپرس»، این مقامات توضیح دادند که سه فروند از این پهپادها در هفته گذشته سرنگون شدند؛ موضوعی که حاکی از افزایش توان حوثی‌ها در هدف‌گیری پهپادهایی است که بر فراز یمن پرواز می‌کنند.

مقام‌هایی که خواستند نامشان فاش نشود، اعلام کردند که این پهپادها یا در حال انجام عملیات تهاجمی یا مأموریت‌های شناسایی بودند و برخی از آن‌ها در آب و برخی دیگر بر روی زمین سقوط کرده‌اند.

در همین حال، یکی از مقام‌های دفاعی نیز اشاره کرد که با وجود این که «آتش دشمن»، محتمل‌ترین عامل سقوط این پهپادها به‌شمار می‌رود، اما بررسی دقیق این حوادث، همچنان ادامه دارد.

هزینه هر فروند از این پهپادهای پیشرفته که توسط شرکت «جنرال اتومیکس» ساخته می‌شود، حدود 30 میلیون دلار است. این پهپادها معمولاً در ارتفاعی بیش از 12100 متر پرواز می‌کنند.

ایالات متحده از 15 مارس گذشته، حملات خود به مواضع حوثی‌ها را تشدید کرده و از آن زمان تاکنون تقریباً به‌صورت روزانه حملاتی هوایی انجام داده است. این رویکرد در پی دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای آغاز یک کارزار جدید و گسترده اتخاذ شد.

ترامپ همچنین وعده داده است که از «قدرت مرگبار و قاطع» استفاده خواهد کرد تا حوثی‌ها را وادار به توقف حملات خود علیه کشتی‌رانی در یکی از مسیرهای حیاتی دریایی کند.

ایالات متحده از آغاز این عملیات جدید تاکنون بیش از 750 حمله هوایی علیه مواضع حوثی‌ها انجام داده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید