دیدار نماینده کنگره نزدیک به ترامپ با احمد الشرع در سوریه

دوست ترامپ: تصویر کاملی از سوریه جدید را به واشینگتن منتقل خواهم کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
3 دقيقه خواندن

پس از آنکه دفتر ریاست‌جمهوری سوریه اعلام کرد، احمد الشرع با هیئتی از کنگره آمریکا دیدار داشته است اکنون جزئیاتی از این دیدار فاش شد.

دکتر نوار نجمه، فعال سیاسی سوری و از علاقه‌مندان به مسائل عمومی، به‌ویژه وضعیت مسیحیان، که هیئت آمریکایی را همراهی کرده بود، اظهار داشت که این هیئت متشکل از دو نماینده جمهوری‌خواه، یکی «مارلین استاتزمان» و «کوری لی میلز»، ابتدا با اسعد الشیبانی وزیر خارجه سوریه و سپس با احمد الشرع دیدار کردند.

او افزود که این هیئت بازدیدی نیز از زندان مرکزی دمشق و سپس از زندان بدنام «صیدنایا» داشت.

در این بازدید، نمایندگان با شیوه‌های شکنجه و شرایط بازداشت آشنا شدند و یکی از زندانیان سابق با جزئیات برای آن‌ها توضیح داد که در این سیاهچال‌ها چه گذشته است.

نجمه تأکید کرد که این دو نماینده از شنیدن جزئیات دردناک نقض حقوق بشر به‌شدت متأثر شدند. بازدید از زندان‌ها چند ساعت پس از بازدید از محله ویران‌شده جوبر در دمشق که هدف حملات شدید رژیم پیشین قرار گرفته بود، انجام شد.

وی همچنین افزود که نمایندگان از حجم ویرانی‌ که رژیم پیشین به‌جا گذاشته بود، شگفت‌زده شدند.

دیدار با مسیحیان سوریه

نجمه توضیح داد که هیئت با واقعیت زندگی مسیحیان در سوریه نیز از نزدیک آشنا شد. آن‌ها در مراسم دعای «سبت نور» شرکت کردند و با مردم شهرک «صیدنایا» دیدار داشتند و شاهد همزیستی گسترده میان خانواده‌های مسیحی و مسلمان بودند.

وی معتقد است این بازدید بسیاری از ادعاهای غرب در مورد نقض حقوق مسیحیان را نفی کرد، به‌ویژه پس از بازدید از شهر معلولا.
او این سفر را موفق توصیف کرد، چرا که بسیاری از روایت‌های متضاد را از بین برد و هیئت آمریکایی از تدابیر امنیتی دولت سوریه برای برگزاری ایمن جشن‌های «عید پاک» مسیحیان مطمئن شد.

انتقال تصویر کامل به ترامپ

اگرچه در این سفر به وقایع ساحل یا مناطق دیگری که در ماه گذشته شاهد نقض حقوق با زمینه‌های فرقه‌ای بودند اشاره‌ای نشد، نجمه تأکید کرد که هیئت در پایان سفر خود که روز گذشته (یکشنبه) به پایان رسید، دیدار با الشرع و وزیر خارجه را بسیار سازنده توصیف کرد.

او افزود که نماینده استاتزمان در سخنانی در ضیافت شام در هتل فور سیزنز پیش از ترک دمشق، این دیدارها را ارزشمند خواند.

همچنین نماینده میلز، که از دوستان نزدیک دونالد ترامپ است، پس از پایان سفر گفت که تصویر کاملی از آنچه درباره همزیستی ادیان دیده، به رئیس‌جمهور آمریکا منتقل خواهد کرد، به‌ویژه اینکه آن‌ها این دیدارها را با ویدیو و عکس مستند کرده‌اند.

سوریه‌ای متحد، امن و باثبات

ریاست‌جمهوری سوریه دو روز پیش اعلام کرد که احمد الشرع و وزیر خارجه با هیئت آمریکایی در کاخ «الشعب» دمشق دیدار کردند.

هم‌زمان وزارت خارجه آمریکا در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» تأکید کرد که ایالات متحده از تلاش همه طرف‌ها برای کاهش تنش و توقف درگیری‌ها در سراسر سوریه استقبال می‌کند.

وزارت خارجه آمریکا از همه طرف‌ها سوری خواست خویشتنداری نشان دهند، از هرگونه تنش‌زایی پرهیز کنند و مسئولانه برای ساختن سوریه‌ای متحد، باثبات و امن تلاش کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید