ارتش اردن از درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر هنگام عبور از مرزهای این کشور خبر داد

کارشناسان سازمان ملل متحد و مقامات آمریکایی و اروپایی به صراحت اعلام کردند که خرید و فروش مواد مخدر، به شکل عمده در تامین مالی گسترش شبه‌نظامیان هم‌پیمان با تهران در آن منطقه نقش دارد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

ارتش اردن، یکشنبه 23 دی اعلام کرد که نیروهای گارد مرزی با باندهای قاچاقچیان مواد مخدر در مرز سوریه و اردن درگیر شدند.

در گزارش خبرگزاری اردن به نقل از بیانیه کوتاه ارتش آمده است که قاچاقچیان قصد داشتند از مرزهای شمالی کشور در محدوده مسئولیت منطقه نظامی شرق، عبور کنند.

باندهای قاچاق مواد مخدر

باندهای قاچاق مواد مخدر و مشخصا قرص‌های کپتاگون طی سال های گذشته در مرزهای سوریه و اردن فعال بوده‌اند.

به گزارش «رویترز»، مقامات اردن و همچنین متحدان غربی، پیشتر شبه‌نظامیان مسلح را که بعضا با حزب‌الله لبنان متحد هستند و بخش بزرگی از جنوب سوریه را در کنترل دارند، متهم کرده بودند که در پشت افزایش قاچاق مواد مخدر و سلاح قرار دارند.

کارشناسان سازمان ملل متحد و مقامات آمریکایی و اروپایی نیز به صراحت اعلام کردند که خرید و فروش مواد مخدر، به شکل عمده در تامین مالی گسترش شبه‌نظامیان هم‌پیمان با تهران در آن منطقه نقش دارد.

سوریه از سال‌ها پیش به مرکز اصلی خرید و فروش مواد مخدر و مشخصا کپتاگون به ارزش میلیاردها دلار تبدیل شده ولی با سرنگونی رژیم اسد، دولت جدید سوریه متعهد شده است با این مسئله مبارزه کرده و جلوی قاچاق آن به کشورهای همسایه و در راس آنها اردن را بگیرد.

نیروهای امنیتی دولت جدید سوریه در این راستا به ده‌ها کارخانه و کارگاه‌های تولید مواد مخدر یورش بردند که مشخص شد وابسته به لشکر چهارم یا تحت حفاظت آن هستند که توسط ماهر اسد فرماندهی می‌شد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید