سه فلسطینی در حملات ارتش اسرائیل به کرانه باختری کشته شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
1 دقيقه خواندن

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه نور شمس در کرانه باختری در روز پنج‌شنبه جان دو فلسطینی را گرفت که یکی از آن‌ها کودک بوده است. همچنین گزارش شد که شب گذشته نیز یک فلسطینی در اردوگاه طولکرم در کرانه باختری با تیراندازی نیروهای اسرائیلی کشته شد.

ارتش اسرائیل امروز اعلام کرد که عملیات خود را علیه «زیرساخت‌های نظامی» در نور شمس آغاز کرده است. به گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، تعداد زیادی از خودروهای نظامی اسرائیلی، همراه با بولدوزرهای سنگین، وارد این منطقه شده و به سمت اردوگاه نور شمس حرکت کرده‌اند.

در این میان، گردان‌های قدس، شاخه نظامی گروه «جهاد اسلامی»، اعلام کرد که یک بمب قدرتمند را در یک بولدوزر نظامی اسرائیلی منفجر کرده‌اند تا مانع پیشروی نیروهای اسرائیلی شوند. در بیانیه‌ای این گروه آمده است که افراد مسلح این گروه موفق شده‌اند بمب «محمد الایاد» را در مسیر بولدوزر نظامی در خیابان نابلس در اردوگاه نور شمس منفجر کرده و هدف را به‌طور مستقیم مورد اصابت قرار دهند.

درگیری‌ها و خشونت‌ها در مناطق مختلف کرانه باختری پس از آغاز جنگ میان حماس و اسرائیل در غزه افزایش یافته است. صدها فلسطینی در درگیری با نیروهای اسرائیلی جان خود را از دست داده‌اند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید