وزیر کشور لبنان خطاب به خامنه‌ای: بینی تو به خاک مالیده خواهد شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
3 دقيقه خواندن

نهاد المشنوق وزیر کشور لبنان با بیان این‌که با هرگونه تعرض به سعودی که همواره کنار لبنان و دیگر کشورهای عربی ایستاده است، خطاب به علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران گفت: «برای یمن اشک تمساح می‌ریزد و از کشتن کودکان در سوریه حمایت می‌کند.»

المشنوق که سه شنبه ۱۴ آوریل در مراسمی برگزار شده توسط اتحادیه جمعیت‌های خانواده‌های بیروتی سخن می‌گفت، اظهار داشت: «ما اکنون در دوره عربی جدیدی به سر می‌بریم که سعودی تاج آن است. بدون سعودی و مصر عروبت توان ایستادن ندارد.»

او ادامه داد: «من با ضمیری آسوده می‌گویم، توفان قاطعیت که پادشاهی عربی سعودی آن را رهبری می‌کند، برای آزادی آینده تمام جهان عرب از چنگ چیرگی ایران بر کرامتش، سرنوشتش و خواسته مردمانش است.»

او با بیان این که «شهر بیروت و هویتش عربی است و عربی خواهد ماند چه دیگران بخواهند و چه نخواهند» گفت: «ما امروز با همراه دیگر شهرهای عربی از نسیم قاطعیت که از پایتخت قاطعیت و سرزمین عربیت، شجاعت و مسئولیت وزیدن گرفته، نفس می‌کشیم. امروز بیروت، ریاض، قاهره، عمان، ابوظبی، دوحه، کویت، دار البیضاء، منامه، خارطوم و غیره و غیره در دوره‌ای عربی به سر می‌برند که تاج آن سرزمین سلمان بن عبدالعزیز و نگینش مصر است.»

المشنوق در ادامه با اشاره به سخنان چند روز پیش آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در باره اوضاع یمن گفت: «چند روز پیش سخنانی شنیدیم که به پادشاهی عربی سعودی وعده شکست و مالیده شدن بینی‌اش به خاک را داده است. من از بیروت، پایتختی که بسیار از صاحب این سخن و مکتبش رنج دیده، به همان اندازه که از اسرائیل رنج دیده است، از پایتختی که هیچ‌گاه ریاض در برابر آن خسیس نبوده و هرچه در توان داشت برای برخاستن، عمران، توسعه و رفاه مردمانش از همه طوایف ارائه داد، می‌گویم او و هرکس که در فرهنگ تجاوز، حذف و دست درازی به مشروعیت‌ها ریشه دوانده و معتقد است زمان استضعاف ادامه دارد، بینی‌اش به خاک مالیده خواهد شد. این دوره عربی جدیدی است که در آن اجازه نخواهیم داد فرمانده همه جنگ‌ها و درگیری‌های مذهبی در منطقه، برای کودکان یمن اشک تمساح بریزد، در حالی که کشتار کودکان را در سوریه و عراق رهبری می‌کند. گویا تا زمانی که مرگ آن‌ها را بتواند در معادلات نفوذ، هیمنه و تزویر واقعیت‌ها به کار گیرد، آن‌ها را وارد حساب‌های خود نمی‌کند.»

از سویی، المشنوق مخالفت خود را با تعرض به سعودی اعلام کرد و گفت: «با تعرض به پادشاهی قاطعیت و عربیت مخالفیم، برادرانی که هیچ‌گاه در دفاع از لبنان و رسیدگی به مسائل آن کوتاهی نکردند. به صراحت و به دور از جزئیات چند دستگی سیاسی در کشور بگویم، با برابری قائل شدم میان سرزمین خیر و برادرانش و نقش آن‌ها در لبنان و میان ایران و سوریه اسد و نقش‌شان مخالفیم. هیچ مساواتی میان هرکس که سیاست‌های امنیتی، سیاسی و نظامی‌اش بر ضربه زدن به هویت جامع لبنان، نابودی کشور و ایجاد خلل در نظام سیاسی آن استوار است و میان کسی که برای لبنان، ارتش و نیروهای امنیتی‌اش جز خیر نمی‌خواهد، وجود ندارد.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید