درخواست کارفرمایان از ورود وزیر نفت ایران به مسئله اعتصابات کارگری

کارفرمایان گفته‌اند که توانایی پاسخگویی به خواسته‌های کارگران را ندارند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های مهندسی و پیمانکاری نفت، گاز و پتروشیمی خواهان ورود وزیر نفت ایران به موضوع اعتصابات سراسری شدند.

دو هفته پس از آغاز اعتصاب سراسری کارگران نفت و گاز و پتروشیمی، کارفرمایان این صنایع، با ارسال نامه‌ای به بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران به این اعتصابات واکنش نشان دادند.

Advertisement

در این نامه ضمن اشاره به «عدم کفایت منابع مالی» که شرایط ‌کار را «دستخوش تغییرات وسیع از منظر مشکلات معیشتی و مالی بر روی کارگران زحمتکش صنعت نفت» کرده است، بر این موضوع تاکید شده که در اثر اعتصابات «شاهد متوقف‌شدن بخش‌های قابل توجهی از پروژه‌های مناطق نفتی کشور هستیم.»

این انجمن در نامه خود گفته که پاسخگویی به خواسته‌های کارگران اعتصابی از توان شرکت‌های عضو انجمن‌ و سندیکاهای صنفی کارفرمایان از جمله «APEC» کاملا خارج است.

اعتصاب کارگران شرکت‌های پالایشگاهی، پتروشیمی و نیروگاهی با عنوان کمپین «اعتصاب 1400» که از روز شنبه 29 خرداد، یک روز پس از برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران آغاز شد، با پیوستن کارگران دیگر بخش‌ها تا امروز ادامه دارد و ابعاد گسترده‌ای به همراه داشته است.

پیشتر وزیر نفت ایران در واکنش به این اعتصاب‌ها گفت: «مشکل کارگران پیمانی ارتباطی به قانون بودجه 1400 ندارد و مربوط به قانون کار است لذا طبق قانون هر آنچه به آن‌ها تعلق می‌گیرد را پرداخت می‌کنیم اما درخواست‌های فراقانونی آنان مسئله دیگری است.»

با این وجود این، شورای هماهنگی اعتصاب‌های کارگران پیمانی صنعت نفت، سازمان‌دهنده این اعتصاب‌ها اعلام کرد که کارگران تا زمان حصول نتیجه به اعتصاب خود ادامه می‌دهند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم