روسیه تأسیسات نظامی در کی‌یف را هدف قرار داد

وزارت دفاع روسیه: طی 12 ساعت، 146 پهپاد اوکراینی بر فراز خاک روسیه سرنگون شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

وزارت دفاع روسیه سه‌شنبه 23 تیر اعلام کرد نیروهای این کشور شب گذشته سلسله حملاتی را علیه تأسیسات صنایع نظامی در کی‌یف و زیرساخت‌های بندر یوژنی در استان اودسا انجام دادند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای رسمی افزود نیروهای روسیه در این حملات از تسلیحات نقطه‌زن دوربرد شلیک‌شونده از هوا و زمین، در کنار پهپادها، استفاده کردند.

در این بیانیه آمده است حملات به تأسیسات زیرساختی بندر یوژنی در استان اودسا، مراکزی را هدف قرار داد که برای تخلیه و ذخیره سوخت و روغن‌های ویژه مورد استفاده نیروهای مسلح اوکراین قرار می‌گرفتند.

بندر یوژنی

بندر یوژنی واقع در حدود 30 کیلومتری شمال شرقی شهر اودسا، یکی از بزرگ‌ترین بنادر اوکراین در دریای سیاه به شمار می‌رود و نقشی محوری در زیرساخت‌های لجستیکی این کشور دارد. این بندر برای دریافت کمک‌های نظامی غرب و صادرات غلات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حملات روسیه در شرایطی افزایش یافته که ارسال تسلیحات غربی به اوکراین از طریق بنادر این کشور نیز بیشتر شده و همین امر باعث شده این زیرساخت‌ها به یکی از اهداف اصلی نیروهای روسیه تبدیل شوند.

سرنگونی 146 پهپاد اوکراینی

در همین حال، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد طی 12 ساعت، 146 پهپاد اوکراینی را بر فراز خاک روسیه سرنگون کرده است.

این وزارتخانه روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «سامانه‌های پدافند هوایی طی امروز، در فاصله زمانی ساعت 8:00 تا 20:00 به وقت مسکو، 146 پهپاد اوکراینی را رهگیری و منهدم کردند.»

وزارت دفاع روسیه افزود این پهپادها بر فراز استان‌های بریانسک، بلگورود، ورونژ، کورسک، کالوگا، اوریول، روستوف، ریازان، تولا و مسکو، همچنین بر فراز شبه‌جزیره کریمه، دریای آزوف و دریای سیاه سرنگون شدند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید