ترامپ: به حملات ايران پاسخ می‌دهيم اما فکر نمی‌کنم جنگ از سر گرفته شود

رئیس‌جمهور آمریکا پس از نشست آنکارا گفت هر اتفاقی رخ دهد، به گفته او، سریع جمع خواهد شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، چهارشنبه 17 تیر، گفت بعید می‌داند جنگى گسترده با ایران پس از تبادل حملات نظامی دوباره آغاز شود. او تاکید کرد هر اتفاقی رخ دهد، به گفته او، خیلی سریع پایان خواهد یافت.

ترامپ پس از نشست ناتو در آنکارا به خبرنگاران گفت: «فکر نمی‌کنم این موضوع دوباره شروع شود. فکر می‌کنم خیلی سریع تمام شود. آن‌ها دو کشتی را هدف قرار دادند و به همین دلیل ما ضربه‌ای بسیار قوی‌تر به آن‌ها زدیم.»

او در ادامه گفت هر تحولی رخ دهد، خیلی سریع جمع خواهد شد و به امن‌تر شدن وضعیت منجر می‌شود. ترامپ افزود این موضوع شامل نفت نیز می‌شود.

رئیس‌جمهوری آمریکا هم‌زمان بار دیگر گفت ایران او را هدف گرفته است. او در این باره تاکید کرد: «من در صدر فهرست اهداف ایران هستم.»

این سخنان در حالی مطرح شد که ترامپ پیش‌تر ایران را به حملات تازه و شدید آمریکا در شامگاه چهارشنبه تهدید کرده بود. او چند ساعت قبل از آن، در جریان نشست ناتو اعلام کرده بود آتش‌بس با تهران پایان یافته است.

ترامپ پیش از دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، گفت: «امشب به‌شدت به آن‌ها ضربه خواهیم زد. آن‌ها هر روز توافق را نقض می‌کنند.»

تنش تازه پس از آن بالا گرفت که ایالات متحده روز سه‌شنبه بیش از 80 هدف را در ایران مورد حمله قرار داد. واشینگتن اعلام کرد این حملات در پاسخ به حمله‌های ایران به کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز انجام شده است.

در مقابل، تهران چهارشنبه اعلام کرد در پاسخ به حملات آمریکا، پایگاه‌های این کشور در کویت و بحرین را هدف قرار داده است.

هم‌زمان، آمریکا پس از حمله به کشتی‌ها، لغو موقت تحریم‌های نفتی ایران را لغو کرد.

اکنون دو طرف یکدیگر را به نقض یادداشت تفاهمی متهم می‌کنند که 17 ژوئن برای پایان دادن به جنگ امضا شده بود. این جنگ از 28 فوریه با حملات آمریکا و اسرائیل به ایران آغاز شد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید