لاوروف: طرح ترامپ فعلا بهترین گزینه است، اما راه‌حل مسئله فلسطین نیست

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که پس از اجرای طرح غزه کشور فلسطینی باید تشکیل شود

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در دیدار با خبرنگاران در «مسکو» گفت که پس از اجرای طرح دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا برای غزه، باید یک کشور فلسطینی تاسیس شود.

این اظهارات لاوروف دوشنبه 21 مهر طبق بیانیه‌ای توسط وزارت خارجه روسیه منتشر شده است.

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به سوالات خبرنگاران اظهار داشت که مسکو طرح ترامپ در مورد غزه را در شرایط کنونی «بهترین گزینه روی میز» می‌داند، اما این طرح راه‌حلی برای مسئله فلسطین نیست.

وی در ادامه افزود: «طرح ترامپ فقط شامل غزه می‌شود. این طرح شامل شروطی در مورد یک کشور (فلسطینی) است، اما باید جزئیات آن تبیین شود. همچنین سرنوشت کرانه باختری باید مشخص شود.»

لاوروف خاطرنشان کرد که «قطعنامه‌های سازمان ملل متحد، ایجاد یک کشور کامل فلسطینی در مرزهای 1967 را تصریح می‌کنند. روسیه مانند بسیاری از اعضای جامعه بین‌المللی به اجرای این قطعنامه‌ها متعهد است.»

وی ادامه داد: «من معتقدم که این طرح‌ها در حال حاضر در حال اجرا هستند. ما امیدواریم که در این تلاش موفق شویم، البته تاکید می‌کنیم که این طرح به طور کامل اجرا خواهد شد، اهداف در میانه راه و قوانین بازی تغییر نخواهند کرد.»

وزیر خارجه روسیه افزود: «پس از اجرای کامل این طرح (طرح ترامپ)، روند ایجاد یک کشور فلسطینی باید آغاز و توافقات مشخصی بر اساس قطعنامه‌های مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد حاصل شود.»

لاوروف تاکید کرد که مسکو تمام تلاش خود را برای اجرای توافقات حاصل شده در چارچوب طرح ترامپ در مورد غزه انجام خواهد داد.

این مقام روس نسبت به موفقیت نشست صلح شرم ‌الشیخ که دوشنبه در مصر برگزار شد، ابراز امیدواری کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید