US President Donald Trump gestures as he returns to the White House after his trip to China, in Washington, D.C., US, May 15, 2026. (Reuters)

ترامپ: ایران به‌شدت مشتاق امضای توافق است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاراتی گفت: «ایرانی‌ها به‌شدت مشتاق امضای توافقی هستند» که به جنگی که در 28 فوریه گذشته آغاز شد، پایان دهند.

ترامپ در مصاحبه‌ای با مجله «فورچون» که دوشنبه 28 اردیبهشت منتشر شد، گفت: «فریاد ایرانی‌ها از آثار جنگ بلند شده است.»

او همچنین در اشاره به تغییر مواضع و شروط تهران افزود که ایران «درباره توافق صحبت می‌کند، اما سپس طرحی ارائه می‌دهد که هیچ ارتباطی با مفاد آن ندارد.»

از سویی اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، تأکید کرد که مطالبات تهران در مذاکرات، آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران در خارج و لغو تحریم‌های غربی را شامل می‌شود.

آخرین اخبار العربیه را در Google New دنبال کنید

جهت مطالعه بیشتر