کشته‌شدن 4 نظامی طالبان در درگیری با اعضای جبهه مقاومت ملی افغانستان

طبق خبرنامه ارسالی جبهه مقاومت ملی افغانستان به العربیه فارسی در حملات این جبهه چهار نیروی طالبان نیز زخمی شده‌اند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size
2 دقيقه خواندن

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» از وقوع درگیری‌ میان نیروهای این جبهه و نظامیان طالبان در ولسوالی (شهرستان) تاله و برفک و اندراب‌های ولایت (استان) بغلان در شمال کشور خبر داده است.

جبهه مقاومت ملی، یک‌شنبه 1 مه (11 ثور) در خبرنامه‌ای که برای «العربیه فارسی» فرستاده اعلام کرد، در پی وقوع درگیری میان نیروهای مقاومت و طالبان در ولسوالی تاله و برفک بغلان، 4 نظامی طالبان کشته و 4 تن دیگر زخمی شده‌اند.

به نقل از خبرنامه، در این درگیری 2 زن افغان نیز به حمایت از نیروهای جبهه مقاومت سلاح برداشته‌ و علیه طالبان جنگیده‌اند که در نهایت هر دو در این درگیری کشته و همسر یکی از آنها نیز زخمی شده است.

این نخستین بار است که زنان به حمایت از نیروهای جبهه مقاومت به رهبری احمد مسعود سلاح به‌دست گرفته و علیه طالبان می‌جنگند.

خبرنامه افزوده است، اکنون وضعیت در این ولسوالی به حالت عادی برگشته ‌است اما طالبان قصد دارند یک حمله بزرگ را در این ولسوالی انجام دهند.

در دیگر خبرنامه جبهه مقاومت آمده است، نیروهای جبهه شامگاه شنبه 30 آوریل در روستاهای «تغانک» و «پس کندی» ولسوالی پل‌حصار اندراب‌های بغلان بر مواضع طالبان حمله کرده‌اند که در نتیجه آن 7 نظامی طالبان کشته و 8 تن دیگر زخمی شده‌اند.

این خبرنامه گزارش داده، یکی از فرماندهان جبهه مقاومت نیز در این درگیری‌ها کشته شده است.

جبهه مقاومت علاوه کرده است، سربازان جبهه زمانی به مواضع طالبان حمله کرده‌اند که آنها قصد داشتند پایگاه‌های نظامی جبهه را هدف حمله قرار دهند اما برنامه حمله آنها ناکام شد.

طی روزهای اخیر حملات چریکی نیروهای ضد طالبان علیه سربازان این گروه افزایش یافته است.

«جبهه آزاده‌گان افغانستان» نیز جمعه 29 آوریل (9 ثور) در خبرنامه‌ای که به رسانه‌های داخلی ارسال کرده مدعی شده است با حمله به ایست بازرسی نیروهای طالبان در منطقه کمپنی شهر کابل 7 نظامی این گروه را به قتل رسانده است و تهجیزات نظامی نیروهای طالبان را نیز تصاحب کرده‌اند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم

بیشترین بازدید