فائزه رفسنجانى: ایران باید مستقیما با آمریکا مذاکره کند

رفسنجانی: برای کاندیداتوری ثبت نام کردم اما رای نمی‌دهم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

فائزه هاشمی رفسنجانی نماینده پیشین مجلس و دختر اکبر هاشمی رفسنجانی رئيس‌جمهوری سابق ایران، سیاست‌های کنونی نظام تهران ، به ویژه در رابطه با گفت‌وگو با آمریکا را هدف انتقادات شدید خود قرار داد.
او پنجشنبه 8 آوریل درمصاحبه ویدیویی با وبسایت «انصاف نیوز» این پرسش را در قالبی انتقادی مطرح نمود که «چرا ما نباید روابطی درست با آمریکا و کشورهای غربی داشته باشیم؟»
به گفته رفسنجانی، «اگر ایران خواستار بازگشت آمریکا به برجام است باید مستقیما با آن کشور مذاکره کند.» وی با درادامه مصاحبه در اشاره به سوابق مذاکرات پیشین میان ایران و آمریکا خاطر نشان کرد، در حالی که ایران بر سر عراق، افغانستان و مسائل دیگر با آمریکا مذاکره کرده است، چرا نباید در باره مسائل خودش با ایالات متحده گفتگو کند؟
او درهمین مصاحبه که از سوی «انصاف نیوز» به عنوان «مصاحبه چالشی» توصیف گردید، در باره مذاکرات جاری کمیسیون برجام در وین گفت: «ما رفتیم به وین ما در یک هتل دیگر بنشینیم، آمریکایی‌ها در یک هتل دیگر...رئیس اتحادیه اروپا برود حرف‌های ما را بشنود، بعد برود در یک هتل و یک اتاق دیگر و با آمریکا صحبت کند. این خنده‌دار نیست؟»
وی در خصوص قرارداد 25 ساله ایران و چین با تاکید بر حساسیت‌های ایجاد شده درمورد محتوای آن و برخورد ناشفاف مسئولان در جهت برطرف سازی ابهامات موجود گفت: «ما درکشوری زندگی نمی کنیم که مردم به حاکمیت اعتماد داشته باشند. اگر مردم به این قرارداد حساسیت پیدا کردند ما باید طرف چینی را راضی می کردیم تا با انتشار مفاد قرارداد موافقت کند.»
فائزه هاشمی رفسنجانی با تاکید بر این که می‌داند در صورت کانداداتوری برای انتخابات ریاست‌جمهوری به طور قطعی از سوی شورای نگهبان، رد صلاحیت خواهد شد، تاکید کرد « من فقط اعلام ثبت نام کردم و خودم حاضر نیستم درانتخابات رای بدهم.»
به بیان او تمامی جناح‌های سیاسی اعم از اصلاح‌طلب و اصول‌گرا «حرف‌های قشنگی میزنند» اما عملا ثابت شده که این حرف‌ها محقق نخواهند شد.

Advertisement

بیشترین بازدید موضوعات مهم