قتل دختر کرمانی توسط پدرش به علت فعالیت در دنیای مدلینگ

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

یک دختر جوان کرمانی به نام ریحانه عامری به علت فعالیت در دنیای مدلینگ و مراجعه دیرهنگام به خانه توسط پدرش به قتل رسید.

در حالی که هنوز شوک حاصل از قتل رومینا اشرفی، دختربچه 13 ساله تالشی توسط پدرش در کمتر از یک ماه گذشته هنوز از بین نرفته، قتل‌های ناموسی دردناک دیگری در ایران برای چندمین بار تکرار شد. پایگاه خبری رکنا، چهارشنبه 17 ژوئن 2020 گزارش داد که روز دوشنبه دختر جوانی به نام ریحانه عامری در کرمان توسط پدرش به قتل رسید.

بر اساس این گزارش، پلیس پدر ریحانه عامری را بازداشت کرد و او اعتراف کرده که دخترش را کشته و در بیابان‌های روستای اختیارآباد رها کرده است.

پدر ریحانه در این باره اظهار کرد: «ریحانه سرکش بود مدام فیلم‌های مدلینگ و تصاویر نامناسب از خود در اینستاگرام منتشر می‌کرد، گفته بودم او را به قتل می‌رسانم تا اینکه دیشب دیر آمد و تصمیمم قطعی شد و ریحانه را کشتم».

بر اساس این گزارش، خواهر ریحانه عامری وقتی پدرش اعتراف کرد دخترش را به قتل رسانده است نزد تیم تحقیقاتی فاش کرد که سه سال پیش نیز ریحانه تا لب مرگ پیش رفته بود، وقتی که پدرش او را تا حد مرگ کتک زده بود و دست و پای ریحانه شکسته بود اما خواهرش با رساندن او به بیمارستان، از مرگ حتمی نجات داده بود.

در حالی که گزارش‌های اولیه از انجام قتل با تبر خبر می‌داد اما کوروش احمد یوسفی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمان اعلام کرد که این خبر صحت ندارد.

او در گفت‌وگو با ایرنا «اختلاف خانوادگی و عصبانیت پدر از دختر جوان» را به عنوان علت این قتل عنوان کرد.

احمد یوسفی اعلام کرد که در این حادثه، پدر یک میله آهنی را به به سمت ریحانه پرتاب می‌کند که با سر او برخورد و موجب مرگ دختر می‌شود.

او تاکید کرد که پدر از عمل خود پشیمان است این در حالی است که برخی گزارش‌های تایید نشده به نقل از پزشکی قانونی منتتشر شده نشان می‌دهد که ریحانه تا ساعتی پس از اینکه در بیابان توسط پدرش رها می‌شود زنده می‌ماند اما در اثر خونریزی زیاد جانش را از دست می‌دهد.

طی کمتر از یک هفته، سه قتل ناموسی در ایران روی داد که دو مورد آن در آبادان، یکی توسط پسرعموی زنی که کشته شده و دیگری توسط برادر روی داد. در یکی از این قتل‌ها، سر قربانی از تن جدا شده و در دیگری با ضربات متعدد چاقو به سینه و پهلو روی داد.

بر اساس تحقیقات انجام شده و آمارهای منتشر شده، قتل ناموسی در ایران یک پدیده رایج است، برخی معتقدند که حکومت ایران در گسترش و بازتولید قتل‌های ناموسی به علت ضعف در مجازات‌های قانونی پیش‌بینی شده، نقش جانبی دارد.

پدر همین راستا با توجه به این‌که اگر قاتل، پدر باشد، حداکثر بین 3 تا 10 سال زندانی می‌شود و اگر برادر باشد، در صورت رضایت پدر، به مجازاتی مشابه محکوم می‌شود. اگر قاتل، همسر باشد نیز باز تأکید قانون مجازات اسلامی بر اینکه «هرگاه مردی همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می‌تواند در همان حال آنان را به قتل برساند»، راه فرار جدیدی را برای قاتل فراهم می‌کند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم