ثبت تصاویر دلربا و خیرهکننده از صحرای جنوب سعودی
بسیاری از صحنهها بهدلیل شرایط حاکم در صحرا تکرارپذیر نبوده و همین امر فرصتشناسی و سرعت ابتکار عمل عکاس را میطلبد
تصاویر صحرای جنوب سعودی با وجود تپههای شنی طلایی رنگ و گسترده بهویژه در هنگام غروب آفتاب، صحنههای هنری دلربایی را به نمایش میگذارد.
سیاف الشهرانی، عکاس سعودی و پایهگذار باشگاه عکاسان «بیشه»، اخیرا از جلوهها و چشماندازهای صحرای جنوب سعودی عکسهای فوق العادهای تهیه کرده است.

چشماندازهای شگفتانگیز
الشهرانی در گفتوگو با العربیه گفت که سفر به صحرا برای او یک سفر رویایی بوده و افزود، بههمراه جمعی از دوستان سفری به استان «شروره» در 350 کیلومتری نجران داشته که طی آن از صحرای شگفتانگیز و تپههای شنی طلایی رنگ و دیدنی این استان عکسهای به یادماندنی گرفته است.
او ادامه داد که مقصد سفرش صحرای صعب العبور شمال استان شروره بوده و از تپههای شنی عظیم موسوم به «العروق» در فاصله 90 کیلومتری منطقهای به نام «بئر خجیم» تصاویر زیبایی را به ثبت رسانده است.

الشهرانی خاطرنشان کرد که عاشق زیبایی و سکوت صحرا است و طی 3 سال اخیر بههمراه جمعی از آگاهان و خبرگان آشنا به مسیرهای صحرایی و با استفاده از وسایل و تجهیزات ناوبری و ماهوارهای، سفرهای متعددی را به صحراهای سعودی تدارک دیده است.
ماجراجویی
این عکاس سعودی تاکید کرد: «سفر به دل صحرا بهدلیل عدم توانایی در کاربرد تجهیزات ارتباطی مانند بیسیم و تلفنهای همراه یک ماجراجویی بهشمار میرود. با این حال عشق به صحرا و اشتیاقم به ماجراجویی، سبب شد با انجام سفرهای متوالی به صحراهای کشورم، از تپهها، حیوانات و گیاهان صحرایی، عظمت، زیبایی و خشونت همزمان صحرا عکسهای زیبایی تهیه کنم.»

او در پایان یادآور شد که «تصویربرداری و عکسگرفتن از طبیعت صحرا و جانداران ساکن در چنین طبیعتی چالش بزرگی برای عکاسان است، چرا که بسیاری از صحنهها بهدلیل شرایط حاکم در چنین محیطی تکرارپذیر نبوده و همین امر فرصتشناسی و سرعت ابتکار عمل عکاس را میطلبد.»
-
طرح راهبردی محمد بن سلمان برای تبدیل منطقه «عسیر» سعودی به یک قطب گردشگری
منطقه عسیر در این طرح راهبردی با سرمایهگذاری 13 میلیارد دلاری به یک قطب گردشگری جهانی تبدیل شده و سالانه 10 میلیون گردشگر داخلی و خارجی جذب خواهد کرد خاورميانه -
ویدیو؛ جزیرههای شگفتانگیز «فرسان» سعودی در میراث طبیعی یونسکو ثبت شد
جزایر و سواحل «فرسان» دارای تنوع اکولوژیکی و گونههای نادر حیات وحش است خاورميانه -
سازمان جهانی گردشگری ریاض را به عنوان مقر خود در خاورمیانه انتخاب کرد
کمک صد میلیون دلاری سعودی به صندوق جهانی گردشگری بين الملل -
محمد بن سلمان استراتژی توسعه اقتصادی و گردشگری در سه منطقه مهم سعودی را اعلام کرد
استراتژی توسعه در راستای ایجاد اقتصادی پیشرفته و جامعهای پر تحرک و بانشاط که همه شهروندان سعودی از آن بهرمند شوند، انجام میگیرد خاورميانه