کشف یک گونه انسانی جدید از دوران ماقبل تاریخ در اسرائیل

تاریخ استخوان‌های کشف شده این انسان جدید به 120 تا 140 هزار سال قبل از دوران ما قبل تاریخ بر می‌گردد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

محققان اسرائیلی روز پنجشنبه 24 ژوئن اعلام کردند که گونه جدیدی از انسان دوران ماقبل تاریخ را کشف کرده‌اند که به اعتقاد آنها عناصر جدیدی را برای درک تکامل انسان فراهم می‌کند.

تیم باستان‌شاسان اسرائیلی به سرپرستی پروفسور «یوسی سیدنر» از گروه باستان شناسی در دانشگاه عبری اورشلیم، طی کاوش‌های باستان شناسی خود در حوالی شهر «رمله» در مرکز این کشور، بقایای انسانی از دوران ماقبل تاریخ را کشف کرده‌اند که تاکنون نتوانستند، آن را به هیچ یک از گونه‌های انسانی شناخته شده نسبت دهند.

در تحقیقات جدید که نتایج آن در مجله «Science» منتشر شد، تیم «یوسی سیدنر» و شماری از انسان شناسان دانشگاه «تل‌آویو» گونه جدیدی از انسان را شناسایی کردند که آن را «نیشر رمله» که برگرفته از محل کشف گونه جدید انسانی است، نام‌گذاری کردند.
به گفته دانشمندان، تاریخ استخوان‌های کشف شده این انسان جدید به 120 تا 140 هزار سال قبل از دوران ما قبل تاریخ بر می‌گردد.
این جنس انسانی از نظر دندان و فک، به طور خاص ویژگی مشترکی با انسان «نئاندرتال‌» دارد و از نظر جمجمه با دیگر گونه‌های باستانی انسان شبیه است.

انسانی بدون چانه

براساس این تحقیق، این گونه انسانی فاقد چانه و از نظر ساختار جمجمه و دندان‌ها با گونه انسان‌های دیگر متفاوت است به طوری که دندان‌هایش از دندان‌های انسان معاصر بسیار بزرگ‌تر است.
نویسندگان این تحقیق تأکید کردند که در عمق هشت متری محل کشف این گونه جدید انسانی، مقدار زیادی استخوان حیوانات از جمله اسب و گوزن، به علاوه برخی ابزار سنگی پیدا شده است.
پرفسور«یوسی سیندر» گفته که این نوع انسان «فناوری‌های پیشرفته‌ای برای تولید وسایل سنگی داشته و احتمالاً با انسان‌های عاقل مراوده داشته است.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم