واکاوی یک راز تاریخی؛ خبرنگار با فریبکاری موفق به مصاحبه با پرنسس دایانا شد

استقبال پرنس ویلییام و هری از تحقیق برای کشف حقیقت در مورد مصاحبه جنجالی پرنسس دایانا با مارتین بشیر

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

روز پنج‌شنبه، طی تحقیقاتی در مورد چگونگی انجام مصاحبه جنجالی «بی‌بی‌سی»، با پرنسس دایانا، مشخص شد که مارتین بشیر(خبرنگار)، فریبکارانه رفتار کرده و شرکت پخش‌کننده مصاحبه نیز این موضوع را پنهان کرده است.

در سال 1995، پرنسس دایانا طی یک مصاحبه جنجالی، جزئیات شخصی از ازدواج خود را فاش کرد.

Advertisement

این تحقیقات توسط «بی‌سی‌سی» و با هدایت جان دایسون، قاضی سابق دادگاه، در ماه نوامبر و در پی اظهارات چارلز اسپنسر، برادر دایانا انجام گرفت. اسپنسر ادعا می‌کند که در مورد معرفی دایانا به مارتین بشیر، روزنامه‌نگار، فریب خورده است.

در گزارش آمده است: «بشیر، اسپنسر را برای ترتیب دادن یک مصاحبه با دایانا فریب داد. آقای بشیر نامناسب رفتار کرد و به طور جدی دستورالعمل‌های تهیه‌کننده را نقض کرد.»

مارتین بشیر
مارتین بشیر

بشیر پس از پخش مصاحبه به مراتب به روئسای خود در مورد چگونگی ترتیب دادن آن مصاحبه دروغ گفت.

طی مصاحبه برنامه خبری «پانوراما»، با بیش از 20 میلیون بازدیدکننده، دایانا با اقرار به داشتن یک رابطه عاشقانه و بیان جزییات ازدواج خود با پرنس چارلز، همگان را شوکه کرد.

این نخستین باری بود که دایانا در مورد ازدواج نافرجام خود اظهار نظر کرده بود. او در سال 1997 و طی یک تصادف رانندگی از دنیا رفت.

گفته معروف دایانا از اینکه «سه نفر از ما در این ازدواج حضور داشتند، برای همین کمی شلوغ بود.» به طور مشخص برای خاندان سلطنتی، گران تمام شد.

بنا به گزارش دایسون، بشیر که در آن زمان خبرنگارکم‌تر شناخته شده‌ای بود، به اسپنسر یک حساب مالی تقلبی نشان می‌دهد تا او را برای تنظیم قرار مصاحبه، ترغیب کند.

اسپنسر گفت: «بشیر به او گفته بود که دایانا توسط سرویس امنیتی، استراق سمع ‌می‌شود و به دو مدیر ارشد برای تهیه اطلاعات از او پول پرداخت شده است.»

بشیر طی بیانیه‌ای از اظهارات ساختگی خود عذرخواهی کرد، اما او باور ندارد که آنها دایانا را وادار به مصاحبه کرده‌ باشند.

گزارش دایسون شامل دستنوشته‌ای از دایانا می‌شود. او گفته است که اصلا پشیمان نیست و بشیر هیچ اطلاعاتی به او نشان نداده که او از قبل در مورد آن آگاهی نداشته باشد.

این مصاحبه باعث پیشرفت بشیر و مصاحبه‌های بعدی او با ستارگانی همچون مایکل جکسون، خواننده مشهور آمریکایی شد.

هفته گذشته «بی‌بی‌سی» خبر داد، بشیر سمت فعلی خود که سردبیری بخش اخبار مذهبی بود را به علت بیماری ترک کرده است.

«بی‌بی‌سی»، ضمن عذرخواهی، از این مصاحبه به عنوان یک شکست یاد کرد و گفت که تمام جایزه‌های کسب شده توسط این برنامه را پس خواهد داد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم