.
.
.

قابلیت حذف خودکار پیام‌های خصوصی به واتس‌آپ اضافه شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:

برنامه پیام‌رسان واتس‌آپ که یکی از محبوب ‌ترین برنامه‌های پیام رسانی برای بسیاری از مردم جهان است، به تازگی ویژگی جدیدی برای حذف خودکار پیام‌ها و مکالمات را به برنامه‌های خود افزود.

به گزارش مجله آمریکایی «اینترپرنیور» کاربران واتس‌آپ که این ویژگی جدید را فعال کنند، پیام‌های جدیدشان در قسمت چت در عرض یک هفته ناپدید می‌شوند.

واتس‌آپ اعلام کرده که این ویژگی در متن پیام‌های ارسال شده قبل از فعال شدن این گزینه هیچ تاثیری ندارد و کاربر راه‌هایی برای ذخیره کردن چت را دارد. همچنین فایل‌هایی که چت‌ها در آن ذخیره شده‌اند، از بین نمی‌رود.

روش فعال سازی حذف خودکار پیام‌ها در «واتس آپ»

1. چت واتس‌آپ را باز کنید

2. نام مخاطب را از درون لیست انتخاب کنید

3. گزینه «پیام‌های موقت» را پیدا کنید

4. گزینه «فعال سازی» را انتخاب کنید

گفتنی است برای غیرفعال کردن این گزینه، مراحل مشابه را انجام دهید با این تفاوت که در این مرحله از گزینه «غیرفعال» استفاده کنید.

وب سایت «دبلیوای بتاانفو» پیشتر اعلام کرده بود، برنامه جدید واتس‌آپ به کاربران امکان می‌دهد که به طور خودکار پیام‌های ارسالی خود را پس از 24 ساعت حذف کنند. این ویژگی در پیام‌های فردی و گروهی در دسترس خواهد بود.