رادیو «مونت‌کارلو»: کریم بنزما به 10 ماه حبس تعلیقی محکوم می‌شود

دادستان عمومی فرانسه علاوه بر حکم حبس بنزما، خواستار پرداخت 75 هزار یورو جریمه نقدی از سوی این بازیکن شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

رادیو «مونت‌کارلو»، در گزارشی اختصاصی ادعا کرده که دادستان عمومی فرانسه، به‌دنبال محکومیت «10 ماه حبس تعلیقی» برای کریم بنزما، ملی‌پوش فرانسوی باشگاه رئال مادرید است.

در ادامه این گزارش رادیو مونت‌کارلو شامگاه پنج‌شنبه، 21 اکتبر، گفته که این دادستان‌ تقاضای 10 ماه حبس تعلیقی و پرداخت 75 هزار یورو جریمه نقدی برای کریم بنزما را کرده است.

گفتنی است که کریم بنزما، از سوی متئو والبوئنا، هم‌تیمی سابق وی در تیم ملی فرانسه، در سال 2015 متهم شد که در اخاذی از او با استفاده از «یک ویدیوی غیراخلاقی» نقش داشته است.

دادگاه رسیدگی به این پرونده، ظهر روز چهارشنبه، 20 اکتبر، برگزار شد و طبق اعلام قبلی، صبح روز جمعه مشخص می‌شود که آیا قاضی این پرونده حکم حبس بنزما را تایید و یا این بازیکن را تبرئه می‌کند.

دادستان عمومی فرانسه، خطاب به قاضی این پرونده، گفت: «بنزما فرد ایده‌آلی نیست که سعی کند به متئو والبوئنا کمک کند، او تلاش کرد تا به باج‌‌خواهان اجازه دهد به هدف خود یعنی دریافت پول برسند.»

متئو والبوئنا نیز روز چهارشنبه 20 اکتبر، در شهادت خود در دادگاه عنوان کرد: «من برای حرفه ورزشی خود می‌ترسیدم. می‌دانستم که اگر مطالب این ویدئو منتشر شود، عواقب بسیاری بدی را برای من در تیم ملی خواهد داشت. این چیزی است که بعد‌ها برای من اتفاق افتاد و از تیم ملی فرانسه در رقابت‌های یورو 2016 کنار گذاشته شدم.»

بنزما از سال 2015 در خصوص پرونده اخاذی از هافبک پیشین لیون که در آن نقش واسطه میان باج‌خواهان و والبوئنا را ایفا کرد، مورد بازجویی قرار گرفت که این اتفاق برای او عواقبی همچون تبعید شدن از تیم ملی فرانسه به مدت پنج سال و نیم و از دست دادن تورنمنت‌های مهم بین‌المللی از جمله یورو 2016 و جام جهانی 2018 را به همراه داشت.

بیشترین بازدید موضوعات مهم