در حالی که سوارز در ابتدای فصل مجبور به ترک اجباری بارسا شد، پس از حضور در اتلتیکومادرید شروع خیرهکنندهای داشت و توانست رکورد رونالدو را حتی بدون حضور در تیم بارسلونا بشکند و از فوق ستاره پرتغالی فراتر برود.
بر اساس گزارش وبسایت ورزشی گل، بازیکن ملیپوش اروگوئه با گلزنی مقابل تیم سلتا، رکورد کریستیانو رونالدو را شکست.
لوییس سوارز، با آغازی خوب در تیم اتلتیکومادرید ابتدا بازی را به تساوی کشاند و سپس این بازیکن 34 ساله در اوائل نیمه دوم دوباره گلی را به ثمر رساند تا تیمش برتری پیدا کند و در مسیر صعود در لالیگا قرار بگیرد.
سوارز رکورد لالیگا را نیز شکست او در 17 بازی اول خود 16 گل برای اتلتیکومادرید در لالیگا به ثمر رساند و سریعترین بازیکنی است که در قرن بیست و یکم به 16 گل برای یک باشگاه رسیده است.
این در حالی است که کریستیانو رونالدو برای رئال مادرید 15 گل به ثمر رساند.
کریستیانو رونالدو در زمان شروع خیرهکننده و موفقیتآمیز خود در رئال مادرید در سال 2009، 15 گل برای این تیم به ثمر رساند.
سوارز در این فصل حضوری چشمگیر در میادین داشته است. او با داشتن سه گل بیشتر از لیونل مسی، در صدر جدول برترین گلزنان لالیگا قرار گرفته است.