خوان آنتونیو پیزی مربی آرژانتینی تیم ملی سعودی، در کنفرانس خبری، با نشان دادن علامت پیروزی در برابر مربی تیم ملی روسیه، گفت که تیم وی برای پیروزی به میدان خواهد رفت.
امروز پنجشنبه 14 ژوئن، اولین دیدار رقابتهای جام جهانی 2018، میان تیمهای ملی سعودی و روسیه، در مسکو برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، پیزی که سال گذشته به همراه تیم ملی شیلی در جام قارهها در روسیه حضور داشت، در کنفرانس خبری گفت:« شیوه من رقابتی است، میخواهیم برای هر توپی بجنگیم، از هر فرصتی استفاده کنیم و برای پیروزی بازی کنیم».
مربی تیم ملی سعودی سپس گفت:« این شیوه بازی است که میخواهم به بازیکنانم بیماموزم».
تیم ملی سعودی، پس از 12 سال غیبت از حضور در رقابتهای جام جهانی، برای پنجمین بار به این رقابتها یافت. این تیم پیشتر در رقابتهای 1994، 1998، 2002 و 2006 در جامهای جهانی حضور یافته بود.
در گروه یک، علاوه بر روسیه و سعودی، تیمهای اروگوئه و مصر حضور دارند. این دو تیم، فردا جمعه رودروی هم قرار خواهند گرفت.