سعودی و روسیه بر پایبندی به تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت تاکید کردند
گروه اوپک پلاس در اکتبر سال گذشته تصمیم گرفت تولید روزانه نفت به میزان دو میلیون بشکه تا پایان سال 2023 کاهش دهد
پادشاهی عربی سعودی و جمهوری فدراتیو روسیه بر پایبندی به تصمیم گروه سازمان کشورهای صادرکننده نفت «اوپک» و کشورهای همسو با آن موسوم به «اوپک پلاس» برای کاهش تولید نفت بهمنظور حفظ ثبات در بازارهای جهانی تاکید کردند.
به گزارش «العربیه» شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی سعودی در ریاض با الکساندر نوواک، معاون نخستوزیر روسیه و رئيس طرف روسی در کمیته مشترک، دیدار کرده و دو طرف پایبندی به تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید روزانه نفت را ضروری دانستند.
طی این دیدار گفتوگوهایی در تدارک برای نشست آتی کمیته مشترک و راهکارهای توسعه و گسترش روابط در جهت خدمت به منافع دو کشور دوست و در چارچوب فعالیتهای کمیته مشترک انجام شد.
عبدالعزیز بن سلمان و الکساندر نوواک همچنین اوضاع بازارهای جهانی نفت و تلاشهای گروه اوپک پلاس را مورد بررسی قرار دادند.
در این دیدار وزیر انرژی سعودی و طرف روسی پایبندی کشورهایشان به تصمیم اتخاذ شده از سوی گروه اوپک پلاس در اکتبر گذشته مبنی بر کاهش دو میلیون بشکهای تولید نفت در روز تا پایان سال 2023 را ضروری دانستند.
سعودی و روسیه همچنین بر تداوم همکاری فیمابین در چارچوب گروه اوپک پلاس بهمنظور تقویت ثبات و توازن بازارهای جهانی تاکید کردند.
-
وزیر خارجه سعودی: برای حل اختلافات با ایران توافق کردیم
در این نشست سعودی برای میزبانی اجلاسی حول جایگاه زن در اسلام ابراز تمایل کرد خاورميانه -
اسد: از افزایش نیروهای روسیه در سوریه استقبال میکنم
رئیس جمهوری سوریه درباره احتمال دیدار با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه گفت که دیدار با اردوغان با خروج ترکیه از خاک کشورش مرتبط است خاورميانه -
گزارش وزارت خارجه آمريكا: رفتارهای تروریستی ایران در دوران بایدن افزايش يافته است
در سال 2021 که دولت بایدن نیروهای آمریکایی را از افغانستان بیرون کشید، ایران به طالبان تسلیحات و پشتیبانی ارائه کرد ايران