«ساره بنت عبدالرحمن» به معاونت دیپلماسی عمومی وزارت خارجه سعودی منصوب شد
تجارب کاری ساره بنت عبدالرحمن تنها به عرصه همکاری بینالمللی محدود نشده بلکه او در تخصصهای مختلف دیگر مانند خدمات بانکداری اداری نیز تجارب متمادی دارد
شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه سعودی طی حکمی، «ساره بنت عبدالرحمن السید» را به پاس سالها سوابق کاری ممتاز، به سمت معاونت وزیر امور خارجه در امور دیپلماسی عمومی منصوب کرد.
ساره عبدالرحمن السید در عرصه همکاریهای بینالمللی، تجارب کاری ارزندهای دارد که حاصل سالها تلاش و کوشش خستگیناپذیر او در شماری از مناصب بینالمللی است.
تجارب کاری ساره بنت عبدالرحمن تنها به عرصههای همکاری بینالمللی محدود نشده بلکه او در تخصصهای مختلف دیگر مانند خدمات بانکداری اداری نیز تجارب متمادی دارد. تجربه کاری ساره عبدالرحمن درعرصههای بانکی در چند کشور از طریق حضور در سازمانهای بزرگ در سعودی و آمریکا شکل گرفته است.
مسیر کاری سارا بنت عبدالرحمن بسیار پربار و طولانی است به طوری که با کار در بانک «پروویدنت» در فاصله سالهای 2003 تا 2004 آغاز شد. او همچنین در مناصب دیگری در زمینه بانکداری کار کرده که عبارتند از: مدیریت شعبه و دستیار در امور بانک «ام & تی» در بازه زمانی 2004 تا 2012.
مدیریت سیستم اطلاعات
ساره بنت عبدالرحمن السید بلافاصله پس از فارغ التحصیلی، مسیر کاری خود را با کار در مدیریت سیستمهای بهداشتی آغاز کرد و در پستهای بالا از جمله مدیر منطقهای بیمارستان «هیوست متدیست» در سعودی از سال 2016 تا 2017 مشغول به کار شد.
قبل از این سمت، او به عنوان متخصص توسعه سازمانی و همکاریهای بینالمللی در بیمارستان دانشگاه ملک عبدالله بن عبدالعزیز، طی سالهای 2015 تا 2016 و همچنین در سال 2015 به عنوان مدیر بخش مرکز جوانان در بنیاد خیریه ملک خالد مشغول به کار بود.
فعالیت ساره بنت عبدالرحمن السید در سمتهایی در حوزه بهداشت به مدرک کارشناسی او در مدیریت سیستمهای بهداشتی در سال 2007 میلادی از دانشگاه جورج میسون در ایالات متحده آمریکا بازمیگردد.
قراردادهای نظامی
از جمله پستها و سمتهای مهم ساره عبدالرحمن السید در مسیر کاریاش، تصدی چندین سمت در ایالات متحده آمریکا است که بارزترین آنها، مسئولیت قراردادهای وابسته نظامی در دفتر نیروهای مسلح در آمریکا از سال 2012 تا 2015 است.
-
عادل الجبیر: پروژه «نیوم» و شهر «لاین» در سعودی واقعیتی عینی و در حال احداث است
احداث این پروژهها در پادشاهی عربی سعودی بلندمدت، بسیار پیشرو و تحولآفرین است و بهطور ریشهای نگرش انسانها درباره شهرنشینی و برنامهریزی عمرانی را دگرگون میکند خاورميانه -
بنفرحان:«چشمانداز 2030» توسعه سعودی پیریزی برای اقتصاد کلان در منطقه است
پیشبینی میشود که هند امسال در سایه افت تقاضا در داخل و خارج، لقب خود به عنوان دارنده سریعترین ضریب رشد یک اقتصاد بزرگ را به سعودی واگذار کند خاورميانه -
سعودی صندوق سرمایهگذاری فعالیتهای فرهنگی، گردشگری، سرگرمی و ورزشی تاسیس کرد
سهم این صندوق در تولید ناخالص ملی سعودی تا سال 2045 بالغ بر 28 میلیارد ریال سعودی خواهد بود خاورميانه