بازداشت 30 کاربر اینترنت در ترکیه به‌دلیل انتشار مطالبی درباره سلامت اردوغان

پیشتر نشریه فارین‌پالیسی گزارشی درباره وضعیت وخیم سلامتی اردوغان منتشر کرده بود

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مقامات ترکیه از آغاز تحقیقات با 30 وبلاگ‌نویس و کاربر اینترنتی که از وخامت وضعیت سلامتی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه صحبت کرده‌ بودند، خبر دادند.

اداره کل امنیت ترکیه پنج‌شنبه 4 نوامبر در اطلاعیه‌ای اعلام کرد، خبرهای منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی درباره وضعیت سلامتی رئیس‌جمهوری صحت ندارد.

Advertisement

پیشتر ویدئویی از اردوغان، در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که ناتوانی رئیس‌جمهوری ترکیه هنگام راه رفتن را نشان می‌داد.

پس از انتشار این ویدیو برخی فعالان ترک در توییتر با بازنشر آن، درباره وضعیت سلامتی‌ اردوغان پرسش‌‌هایی را مطرح کردند.

شبکه «سی.ان.ان » ترکیه هم به نقل از اداره کل امنیت عمومی گزارش داد که « اقدامات قانونی علیه 30 نفر که اطلاعات گمراه‌کننده منتشر کردند، صورت گرفته است.»

توهین به رئیس‌جمهوری

اداره امنیت عمومی با اشاره به پست‌های منتشرشده در توییتر، خاطرنشان کرد که این توییت‌ها توهینی به شخصیت اردوغان محسوب می‌شود.

پیش از این نیز مجله «فارین پالیسی» گزارشی درباره وضعیت سلامتی اردوغان منتشر کرده بود. این مجله نوشته بود که اردوغان از سلامت خوبی برخوردار نیست و به‌دلیل چندین بیماری از جمله مشکلات قلبی ممکن است در انتخابات بعدی ترکیه شرکت نکند.

گزارش فارین پلیسی واکنش رئیس‌جمهوری ترکیه را برانگیخت و او دو روز پس از انتشار این گزارش، ویدیویی از ورزش‌کردن خود در توییتر منتشر کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم