مقتدی صدر بار دیگر «دخالت منطقه‌ای» در امور انتخاباتی عراق را محکوم کرد

«دخالت در امور داخلی عراق توهین به مردم، استقلال، حیثیت و حاکمیت این کشور است»

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مقتدی صدر، رهبر جریان صدری‌ها در عراق، بار دیگر ضمن محکوم کردن «دخالت منطقه‌ای» در انتخابات عراق گفت، اخبار تایید شده‌ای مبنی بر دخالت برخی کشورها در امور انتخاباتی به دست ما رسیده است.

صدر، یکشنبه 31 اکتبر، در حساب توئیتر خود نوشت: «ما عراقی هستیم و مشکلات خود را منحصراً بین خودمان حل می‌کنیم. دخالت دیگران در امور داخلی و ورود آنها به مسائلی انتخابات عراق، توهین به مردم، استقلال، حیثیت و حاکمیت این کشور است».

Advertisement

او افزود: «اخبار دقیق مبنی بر مداخله برخی کشورها در امور انتخاباتی عراق وجود دارد که این کشورها با فشار بر برخی جناح‌های سیاسی به دنبال منافع خود هستند. این دخالت‌ها آسیب‌های زیادی به عراق و مردم وارد می‌کند».

او اظهار داشت: «از همه کشورهایی که مداخله آشکار در امور داخلی عراق می‌کنند، می‌خواهم فورا دست از مداخله در امور داخلی کشورمان بردارند».

صدر افزود: «من از گفت‌وگو با آنها خودداری کردم، بنابراین جناح‌های دیگر عراقی نیز نباید به آنها متوسل شوند و آنها را در امور داخلی خود دخالت دهند».

صدر چند روز پیش در اظهاراتی تاکید کرد که سیاست آینده او بر اساس قانون خواهد بود و هر شهروندی که قانون را نقض کند، با او قاطعانه برخورد خواهد شد. او همچنین تاکید کرد که اسلحه باید تنها در دست دولت باشد.

بر اساس اعلام نتایج اولیه انتخابات توسط کمیسیون انتخابات عراق، جریان صدر بیش از 70 کرسی از مجموع 329 کرسی پارلمان را کسب کرد و همزمان «ائتلاف فتح»، از جریان‌های وابسته به ایران شاهد کاهش چشمگیر کرسی‌های پارلمانی خود بود.

از سویی، شورای امنیت سازمان ملل متحد از نقش دولت و کمیسیون انتخابات عراق در برگزاری انتخابات پارلمانی اخیر این کشور قدردانی کرد.

شورای امنیت همچنین با تمجید از روند کلی انتخابات از تمهیدات دولت عراق برای جلوگیری از خشونت و اجرای سالم و شفاف انتخابات در عراق تقدیر کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم