پیامی برای ایران؛ بمب‌افکن آمریکایی و جنگنده اسرائیلی در آسمان منطقه

درپی حمله سایبری به سامانه‌های سوخت‌رسانی در ایران، غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل، گفت که حمله سایبری اخیر به این سامانه‌ها «به طور قطع به وسیله آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها انجام شده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

ارتش اسرائیل اعلام کرد که روز شنبه، جنگنده‌های اف-15 اسرائیلی طی عملیاتی یک بمب‌افکن بی-1بی آمریکا را در مسیر خلیج همراهی کردند.

از آنجاییکه بمب‌افکن بی-1بی در بمباران تاسیسات زیرزمینی کاربرد دارد، رسانه‌های اسرائیل این عملیات را پیامی تهدیدآمیز علیه تاسیسات زیرزمینی اتمی جمهوری اسلامی ارزیابی کردند.

بنا بر اعلام ارتش اسرائیل، «ماموریت اسکورت»، ادامه همکاری عملیاتی با نیروهای آمریکایی در منطقه برای مقابله با تهدیدهای ایران است.

«تایمز اسرائیل»، در گزارشی خبر داد که نیروی هوایی ارتش اسرائیل در ماه‌های آینده تمرین‌های شبیه‌سازی‌شده‌ای برای حمله به تاسیسات اتمی ایران را آغاز می‌کند.

بر اساس این گزارش، شنبه 30 اکتبر، برخی از جنبه‌های طرح حمله احتمالی در کوتاه مدت آماده اجرا می‌شود و برخی دیگر از جنبه‌های آن به بیش از یک سال زمان نیاز دارد.

به نوشته تایمز اسرائیل، مقامات اسرائیلی صراحتاً تهدید به حمله نظامی به برنامه هسته‌ای ایران کرده‌اند، در حالی که آمریکایی‌ها این موضوع را با احتیاط بیشتری مورد بحث قرار داده‌ و به «گزینه‌های دیگر» در صورت به نتیجه نرسیدن از طریق مذاکرات دیپلماتیک برای توقف بلندپروازی‌های هسته‌ای تهران اشاره کرده‌اند.

اویگدور لیبرمن، وزیر دارایی اسرائیل پیشتر گفته بود که مقابله با ایران تنها مسأله وقت است و «وقت زیادی وجود ندارد.»

رسانه‌های اسرائیلی از لیبرمن نقل کردند که برنامه هسته‌ای ایران با روند دیپلماتیک یا توافق متوقف نمی‌شود.

اسرائیل اخیرا اعلام کرده است که یک بودجه یک و نیم میلیارد دلاری را برای افزایش توان خود برای هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ایران تصویب کرده است.

لیبرمن در مصاحبه با کانال 12 اسرائیل در این رابطه گفته بود، دولت این کشور بودجه‌ای معادل 1.5 میلیارد دلار را برای افزایش توانمندی‌های خود برای هدف قرار دادن برنامه هسته‌ای ایران تصویب کرد.

بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل در این رابطه گفته است که این بودجه افزوده به منظور آماده شدن برای مقابله با تهدیدهای برنامه هسته‌ای تسلیحاتی ایران ضروری است.

بر اساس توافق هسته‌ای 2015 ایران متعهد شده بود فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم خود را در ازای لغو تحریم‌های اقتصادی به شدت محدود کند اما بر خلاف ادعاهای تهران مبنی بر مسالمت‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای آن، این کشور به نقض تعهدات هسته‌ای خود ادامه داده و همواره فعالیت‌های غنی‌سازی خود را در سطح و درصد‌های بالایی گسترش داده و پیشرفت‌های زیادی در این زمینه حاصل کرده است به طوری که به عقیده برخی برنامه هسته‌ای ایران اکنون به نقطه بی‌بازگشتی رسیده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم