هشدار اسرائیل به نمایندگی‌های دیپلماتیک خود درباره تهدیدهای تروریستی ایران

شبکه 12 تلویزیون اسرائیل از فرار سه مظنون سوءقصد نافرجام چند روز پیش در قبرس خبر داد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

اسرائیل پس از بازداشت یک شهروند آذربایجانی در رابطه با توطئه ترور نافرجام یک بازرگان اسرائیلی در قبرس، به نمایندگی‌های دیپلماتیک خود در سراسر دنیا درباره تهدیدهای تروریستی قریب‌الوقوع ایران هشدار داد.

شبکه 12 تلویزیون اسرائیل، شامگاه چهارشنبه، 6 اکتبر، اعلام کرد که از همه دیپلمات‌های کشور در سراسر دنیا خواسته شده هشیار بوده و در وضعیت آماده‌باش قرار بگیرند.

Advertisement

این شبکه همچنین گزارش داد که سه مظنون حمله نافرجام در قبرس که چند روز پیش کشف و خنثی شد، به احتمال زیاد از این کشور گریخته‌اند.

در ماه مارس گذشته شورای امنیت ملی اسرائیل، شهروندان این کشور را از حملات تروریستی ایران بر حذر داشته بود. این شورا همچنین اعلام کرد که ایران عامل حمله بدون تلفات با بمب‌های دست‌ساز به اطراف سفارت اسرائیل در ماه ژانویه گذشته بوده است.

ترور نافرجام

دولت اسرائیل «تروریسم ایران» را مسئول ترور نافرجام هفته گذشته تدی ساگی، میلیاردر اسرائیلی در قبرس عنوان کرد. ساگی تاجر و بنیانگذار Playtech، شرکت ساخت بازی‌های دیجیتال است که شرکتش شعباتی در نیکوزیا، پایتخت قبرس دارد.

برخی منابع، تلاش برای ترور ساگی را به روابط و رقابت‌های تجاری او نسبت دادند. اما دولت اسرائیل با متهم‌کردن ایران به این اقدام، اعلام کرد که ساگی به دلیل آن‌که یک تاجر اسرائیلی است، مورد سوء قصد قرار گرفت.

مقامات قبرسی هفته گذشته یک شهروند آذربایجانی را به اتهام ترور تاجر اسرائیلی بازداشت کردند.

شبکه 12 اسرائیل به نقل از مقامات قبرسی گزارش داد که فرد مظنون در رابطه با 11 اتهام از جمله اقدام تروریستی، تلاش برای قتل، عضویت در سازمان‌های تبهکار، همکاری در انجام جرم و حضور غیر قانونی در کشور تحت بازجویی قرار دارد.

وکیل مدافع مظنون به شبکه اسرائیلی گفته که موکل او هر گونه ارتباط با عملیات تروریستی اخیر در قبرس را رد می‌کند.

ساگی به شبکه 12 اسرائیل گفت که پیش از این به او درباره احتمال وقوع حمله تروریستی هشدار نداده بودند و وی به دلایل دیگری قبرس را ترک کرده است.

این تاجر اسرائیلی افزود که اخبار ترور نافرجام وی بسیار ترسناک است اما او هیچ اخطاری مبنی بر خروج از قبرس دریافت نکرده بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم