اسرائیل بر ضرورت تحرک فوری بین‌المللی برای مقابله با ایران تاکید کرد

نفتالی بنت:ایران ضمن شانه خالی کردن از تعهدات درباره برنامه هسته‌ای خود به جهان دروغ می‌گوید

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

در پی گزارش‌ اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران و نقض‌های گسترده توافق هسته‌ای از سوی این کشور و همچنین گزارش‌هایی درباره دستیابی تهران به مواد لازم برای ساخت تسلیحات هسته‌ای، نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل ضمن هشدار در این‌باره خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شد.

نفتالی بنت جمعه 10 سپتامبر گفت که ایران در حالی که از پایبندی به تعهدات هسته‌‌ای طفره می‌رود، برنامه هسته‌ای خود پیش برده و درباره آن به جهان دروغ می‌گوید.

Advertisement

او گفت که اسرائیل گزارش‌های اخیر درباره برنامه و اقدامات هسته‌ای ایران را جدی گرفته و هر اقدامی را برای ممانعت از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای انجام خواهد داد.

بنت همچنین خواستار واکنش فوری بین‌المللی علیه تلاش‌های ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای شد و ابراز عقیده کرد که موضع قاطعانه بین‌المللی می‌تواند باعث تغییری در «رژیم ایران» شود.

او توضیح داد که گزارش آژانس هشداری است مبنی بر این‌که زمان اقدام فوری اکنون فرا رسیده است و لذا نباید ساده‌لوحانه تصور شود که ایران حاضر است رفتار و شیوه‌های خود را طی مذاکراتی بی‌نتیجه و بی‌پایان تغییر دهد.

بنت ماه گذشته در گفت‌وگو با جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا گفته بود که «در سایه پیشرفت‌های حاصله در برنامه هسته‌ای ایران بازگشت به توافق هسته‌ای سال 2015 بی‌ارزش است.»

در همین راستا یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل جمعه با تاکید این‌که جهان نیازمند طرحی جایگزین برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران است، تهدید کرد چنانچه جهان در ممانعت از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای ناکام شود، تل‌آویو برای مقابله با ایران اقدام خواهد کرد.

او گفت که دستیابی ایران به توانمندی‌های هسته‌ای باعث «نگرانی کشورهای خاورمیانه» است و در ادامه تاکید کرد:« جهان بداند که اگر ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد، رقابت تسلیحات هسته‌ای در منطقه تشدید خواهد شد.»

وزیر خارجه اسرائیل گفت با دستیابی ایران به تسلیحات اتمی اوضاع منطقه به تدریج وخیم‌تر خواهد شد. و باید مطمئن شد این هرگز اتفاق نخواهد افتاد.

از سویی سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به تهدید وزیر خارجه اسرائیل علیه تاسیسات هسته‌ای تهران در توییتی گفت که کشورش حق پاسخگویی را برای خود محفوظ می‌دارد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم