آمریکا: اجماع بین‌المللی بی‌سابقه‌ای برای پایان دادن به جنگ یمن وجود دارد

نماینده ایالات متحده در امور یمن ابراز امیدواری کرد که اجماع بین‌المللی و منطقه‌ای به وجود آمده به آتش‌بس دائمی و رسیدن به راه‌حلی سیاسی در یمن منجر شود

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

تیم لیندرکینگ، فرستاده آمریکا به یمن، تاکید کرد که اجماع بین‌المللی و منطقه‌ای بی‌‌نظیری برای پایان دادن به جنگ در یمن به وجود آمده است.

لیندرکنگ، چهارشنبه 21 ژوئیه، در بیانیه کوتاهی که در «توییتر» وزارت خارجه آمریکا منتشر شده است، ضمن تبریک عید قربان به مردم یمن، ابراز امیدواری کرد که توافق بین‌المللی بعمل آمده درباره یمن به برقراری آتش‌بس دائمی و دستیابی به راهکار سیاسی در این کشور منجر شود.

Advertisement

او افزود« در حالی که ما عید قربان را جشن می‌گیریم، جنگ در یمن همچنان ادامه دارد».

فرستاده آمریکا به یمن همچنین گفت «امیدوارم اجماع بین‌المللی و منطقه‌ای به وجود آمده، که بی‌مانند است باعث پیشرفت به سوی برقراری آتش‌بس دائمی و ورود به راه حلی سیاسی برای بحران شود».

این مقام آمریکایی همچنین بر اهمیت موفقیت این اجماع بین‌المللی به دست آمده برای جلب طرف‌های یمنی به مذاکره با حسن‌ نیت و برقراری آسایش برای مردم یمن تاکید کرد.
فرستاده آمریکا به یمن همچنین عید قربان را «به همه یمنی‌ها در نقاط مختلف جهان، به ویژه آنهایی که عید قربان را به دور از خانواده‌ها و دوستانشان می‌گذارنند» تبریک گفت.

بیشترین بازدید موضوعات مهم