ارتش اسرائیل خواستار افزایش بودجه برای مقابله احتمالی با برنامه‌ اتمی ایران شد

مقامات دفاعی تل‌آویو: حمله به تاسیسات اتمی ایران مستلزم آمادگی کامل است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

منابع اسرائیلی گزارش دادند که ارتش اسرائیل، خواستار افزایش بودجه خود به‌منظور آمادگی برای رویارویی یا مقابله احتمالی با برنامه اتمی جمهوری اسلامی ایران شده است.

به گزارش روزنامه «تایم اف اسرائیل»، ارتش اسرائیل درخواست خود را چهارشنبه 14 ژوئیه، هنگام بحث‌های مقدماتی درباره بودجه دولت جدید که قرار است در ماه‌ آینده تصویب شود، مطرح کرد.

Advertisement

این روزنامه نوشت، درخواست ارتش اسرائیل زمانی مطرح شد که تل‌آویو خود را برای شکست احتمالی مذاکرات غیر مستقیم آمریکا و ایران در وین، آماده کرده است.

به گزارش تلویزیون «کانال 12» اسرائیل، روز چهارشنبه، یک نهاد امنیتی اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پیشین و رهبر مخالفان دولت فعلی را به غفلت در آماده سازی کافی برای چنین سناریویی جهت مقابله با برنامه اتمی ایران، متهم کرد.

این نهاد امنیتی که نام او ذکر نشده گفته است، نتانیاهو بودجه‌ای برای حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران اختصاص نداده است. اگر اسرائیل بخواهد پیش از رسیدن ایران به توانایی ساخت اسلحه اتمی به آن حمله کند، شاید در ماه‌های آینده این حمله ضروری باشد.

مقامات دفاعی اسرائیلی به تلویزیون «کانال 12» گفتند، حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، مستلزم یک برنامه و آمادگی کامل است آنها نگرانند که تأخیر در برنامه‌ریزی ممکن است به سناریویی منجر شود که «اسرائیل با اسلحه‌ای بدون گلوله بخواهد تهدید کند».

روز چهارشنبه، روزنامه اسرائیلی «هایوم» که از حامیان نتانیاهو است، در مقاله‌ای ادعا کرد که دولت جدید به رهبری «بنت» مقابل برنامه اتمی ایران منفعل است در حالی که ایران به سوی ساخت بمب می‌شتابند.

در همین حال، بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل، روز چهارشنبه از دولت جدید کشورش خواست که آمادگی‌ خود را برای احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای افزایش دهد.

مذاکرات اتمی وین برای احیای توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی پس از برگزاری 6 دور هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است.

این مذاکرات که از اواسط فروردین سال جاری آغاز شد به میزبانی اتحادیه اروپا و مشارکت غیر مستقیم آمریکا انجام شده است.

پیش‌بینی می‌شد دور هفتم این گفت‌وگوها اول ماه ژوئیه از سر گرفته شود اما اختلاف بر سر برخی مسائل مهم و حساس باعث تاخیر در از سرگیری این مذاکرات شد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم